Четвъртък, 4 февруари – ден, изпълнен с емоционално напрежение и ревност

Четвъртък, 4 февруари – ден, изпълнен с емоционално напрежение и ревност

Четвъртък, 4 февруари – ден, изпълнен с емоционално напрежение, обърквания и ревност. Не сключвайте нови договори и не започвайте нов бизнес.

 

В ретроградната фаза на Меркурий все още е добре да не сключвате нови договори и да не се впускате в рискови операции. Вие може да провеждате срещи, да комуникирате, да завържете нестандартни и нови запознанства, да подготвите почвата, но не повече. Денят е подходящ за събирания с приятели, само ако не проявявате егото си и не влизате в разгорещени спорове.

Днес положението на Луната може да ни постави в опозиция срещу закона и властите. Склонни сме също и към екстравагантност и разхищение. В любовните отношения могат да възникнат конфликти. Вие може да проявите недостатъците си и да причините на другия психически страдания. Може да настъпи раздяла с жена или майка. Жлъчката и черният ви дроб ще бъдат уязвими.

Скорпиони и Телци да са особено внимателни в сърдечната сфера. При тях не са изключени нови емоционални срещи и запознанства. Да не прекаляват с храната и напитките.

Водолеите и Лъвовете да не налагат своята позиция, проявявайки егото си и да са предпазливи в срещите и контактите си – особено с Телците и Скорпионите. Последните днес ще са войнствени и прибързани. Заплашва ги несъгласие с противоположния пол. Може да са много разточителни и това да изложи на риск спестяванията им. В същото време те могат да спечелят крупна сума чрез спекулативна сделка.

За останалите зодии е важно да имат предвид, че днес могат да бъдат в потиснато настроение, да изпитват мрачни, но и страстни чувства.

Тъй като днес Луната е в Скорпион, това положение може да доведе до семейни проблеми, проблеми със здравето, затруднения в работата, дискомфорт в отношенията с противоположния пол и обществени разногласия.

Тригонът между Луната и Нептун (две планети на емоциите и интуицията) щe ни се отрази положително, като ни зареди с чувствителен дух, активно въображение, силна съпричастност и отлично разбиране на изкуството. Ние сме привлекателни, мечтателни, ентусиазирани и силни визионери.  

Този четвъртък е благоприятен за всякакви дейности, свързани с активиране на въображението, гледане на филми, слушане на музика. Днес се осланяйте на интуицията си, защото ще е особено изострена.

Възможни са много изненади, обърквания в работния график, промени на плановете, проблеми с пътувания и документи, както и с техниката. Съветваме ви да избягвате да си купувате нови технологични джаджи.

 

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

 

Още по темата