Вторник, 26 януари – бъдете пестеливи

Вторник, 26 януари – бъдете пестеливи

Вторник, 26 януари – бъдете пестеливи, икономични, грижете са за собствеността и парите си.

 

Днес за представителите на всички зодии обичта към дома и семейството може да намери израз в един истински патриотизъм. Днес хората по-лесно ще разчитат емоциите на другите.

Като цяло днес е възможно всеки от нас да изпита нужда да се усамоти и да потърси място, където да избяга от обичайния ход на ежедневието. Може да има желание да пътува или да извърши промени в живота си.

Днес е добре да проявите своите амбиции, твърдост, решителност и бързина в действията, трудолюбие. Успешно може да прилагате енергията си в творчески проекти.

Добре е да държите ума си буден и да търсите нови и различни средства за изява. Бъдете предприемчиви и старателни. Доверявайте се на интуицията си.

Овните може да планират промени в местоживеенето си. Те ще имат успех, ако се занимават с недвижима собственост. При тези от тях, които работят по европейски програми и проекти, може да възникнат нови обстоятелства и промени, които да изискват приспособяване и компромисни решения.

Телците ще реагират по-емоционално и импулсивно. За тях денят е хубав за работа с документи, за кореспонденция, за реклама, за сделки с техника и ремонт на такава. Кратките пътувания ще протекат добре.

Близнаците може да очакват положителни промени в парично отношение – получаване на пари или повишаване на заплащането. За тях денят е хубав за далечни пътувания и за работа с университети и с религиозни институции.

Раците днес ще са емоционални, грижовни, съчувстващи, а също и снизходителни. Те може да се заемат с проблеми, които са извън техния контрол. Те ще имат точни възприятия. При тях са възможни всякакви изненади от страна на началници и висшестоящи.

Лъвовете днес може да планират много далечни пътувания. Ще имат успех тези от тях, които се занимават с търговия с петрол, с фармация, с акцизни стоки, с услуги за хора в неравностойно положение и с други социални дейности.

Девите днес може да разчитат на приятелска подкрепа в начинанията си. Те може да извършат промени в своите планове за бъдещето. Успешно може да се заемат с промени в неща, свързани с колегите и подчинените им. Далечните пътувания днес не са благоприятни за тях.

Везните имат хубав ден за развитие на нов бизнес, за промени в съществуващите им дейности. Успехи ще имат тези от тях, които осигуряват грижи за други хора, които имат строителен бизнес, управляват чужди пари и правят застраховки.

Скорпионите днес може да се заемат с уреждане на въпроси в банки, съдилища, държавни администрации, университетски власти. Те успешно могат да комуникират с чужденци и хора зад граница. Благоприятен ден за начало на далечно пътуване или негово планиране.

Стрелците ще имат успех в дейности, свързани със секретна информация и чужди пари. Те успешно може да преговарят и променят условията си на договори и бизнес партньорства. При тях може да се очаква скарване с колега или подчинен. За тях денят е хубав за учене, четене, изпити, също за реклама, покупка на техника и машини.

Козирозите ще имат успех във воденето на преговори и в подписването на договори. Може да се появят нови бизнес партньори, с които да работят. Те обаче не бива да са особено емоционални. При тях ще има стабилизиране на доходите и спечелване на повече пари.

Водолеите днес могат да помислят за подобряване условията на работа. За тях денят е благоприятен за наемане на нови работници и за промени в работата. Тези от тях, които се занимават със земеделие, ще станат свидетели как усилията им са богато възнаградени.

Рибите, които се занимават със спорт, изкуство, работа с деца, хазарт и рискови дейности, днес и утре ще имат успехи. Ще им върви, ако продават техника, включително и автомобили.

 

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата