Манол Генов и Енко Найденов откриха предизборна шатра на БСП в Асеновград/СНИМКИ/

Манол Генов и Енко Найденов откриха предизборна шатра на БСП в Асеновград/СНИМКИ/

Вчера в центъра на Асеновград двамата кандидати за народни представители от БСП – Асеновград водачът на листата коалиция „БСП за България” Манол Генов и младият юрист Енко Найденов заедно с лидера на БСП д-р Емил Караиванов и председателката на Младежкото обединение Краси Йовкова дадоха символичен старт на работата на предизборната шатра в града. На събитието присъстваха членове и симпатизанти на БСП, граждани. Домакините на събитието – младите хора в БСП посрещаха посетителите с усмивка и предизборни материали на коалицията.
„Има много предпоставки БСП да бъде първа политическа сила в област Пловдив, хората вече категорично искат промяна. За последните 10 години те намразиха управляващите от ГЕРБ, благодерение на тях самите.”, сподели Манол Генов пред присъстващите.„Въпреки тежките условия на тази предизборна кампания, в която сме поставени всички, аз се срешнах с много хора и всички искат едно и също – промяна. Никой не иска да сме водещи в мрачните класации: първо място по корупция, по смъртност и по демографска криза, а свободата на словото след 99 място. Хората категорично не приемат унизителната практика да се раздават пари от джипка на премиера.” , коментира Енко Найденов настроенията на хората от срещите си досега.
„Вярваме ви и на 4 април ще гласуваме за вас с номер 4 в интегралната бюлетина за народни представители“, така поздрави и пожела успех на кандидатите на БСП младата социалистка Краси Йовкова.Предизборната шатра ще посреща избирателите всеки ден от 10.00 до 18.00 часа и всеки може да се запознае по-подробно с кандидатите и предизборната платформа на коалиция „БСП за България”.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Още по темата