Понеделник, 29 март – Пълнолуние във Везни – Решения за

Понеделник, 29 март – Пълнолуние във Везни – Решения за

Понеделник, 29 март – пълнолуние във Везни се отразява на решенията, които ще вземете за отношенията си с партньорите.

 

Днес е пълнолуние във Везни.

Това се отразява като повишено внимание към обстановката наоколо. Човек добре усеща партньора си, но може да е зависим от общото настроение в групата, поведението и контекста на обстановката. Може да се „заразява“ – повлиява от чуждото настроение. Пълнолуние във Везни се проявява и като открито и свободно изразяване на себе си, но без това да бъде натрапчиво, а свързано с лекота в общуването в различни ситуации. Въздушната Луна е подвижна и това се отразява като активно поведение и отвореност към околните.

Днес ще се наблюдава стремеж към уравновесени взаимоотношения, предпочитане на по-тесен кръг на общуване. Макар че ще сме активирани от енергията на Венера и Слънцето в Овен, и ще искаме да действаме и да се борим, нека поведението ни бъде премерено, винаги уместно и тактично. Това ще ни помогне да изглеждаме красиви и да повдигнем самочувствието си. Също е добре да анализираме партньорските си взаимоотношения, но без да взимаме крайни решения.  Добре е да се стараем да избягваме конфликти и препирни.

Да създаваме спокойствие, хармония и мир. Да изразяваме чувствата си меко, елегантно, премерено.

Днешният транзит се характеризира с интуитивна яснота по отношение на връзките ни с другите хора и физическото ни оцеляване, което зависи от тях. Страхът от утрешния ден ще се пречупва през призмата на взаимоотношенията ни и ще засили капацитета ни да подберем и да работим с хора, които могат да ни осигурят справяне с настоящето. От друга страна, можем да се превърнем в диктатори, ако се чувстваме твърде безпомощни да се справим сами, вярвайки, че като казваме на другите какво и как трябва да правят, това ще ни съхрани на физическо ниво.

Равновесието е ключова характеристика на периода. Възползвайте се от хармоничната енергия и дайте сила на вече стартирали проекти.

Денят е подходящ за реализация на дейности, които изискват партньорство или работа с групи. Взаимоотношенията са миролюбиви. Преговорите са изключително успешни. Модерирането и фасилитирането ще са на високо ниво. Може да се засили чувството ви за справедливост и законност. Днес може по-лесно да разбирате и уважавате нуждите и желанията на тези, които се обръщат за помощ към вас. Ако се колебаете дали да членувате в някоя организация – сега може да вземете правилното решение.

Красотата е на пиедестал във всяко едно отношение. Склонни сте да помислите за външния си вид, облеклото, прическата, маниерите. Ще потърсите хармония, цвят и стил в изразяването си. Подходящо е за декорация на дома и интериора, за покупка на аксесоари и козметични принадлежности.

Енергията е лека, флуидна и неутрално уравновесяваща. Денят е светло-въздушен. Носи оптимизъм, радост, бърза мисъл. Цветовете са бял, оранжево-жълт, златен, резеда.

Идеите днес са посланици на вашата съкровена същност.

Денят е подходящ за творчески експанзии, писане и рисуване, също за общуване и придобиване на познания, откриване на подходящите учители, разкриване на истината, търсене и намиране на информация, предсказания и кармични прозрения. Това е време за сърфиране в света на идеите и концепциите. Но също е период, в който ще се разпространяват твърде безпочвени приказки и клюки, ще се наблюдава лекомислие и незачитане на отговорностите.

По отношение на здравето чувствителни места ще са тазът, бъбреците и пикочният мехур. При тях има опасност от възпаления като, например, цистит и проблеми с бъбреците. Избягвайте натоварване на тазобедрените стави и интервенции, ако не са по спешност.

Мъдростта на елемента Въздух се проявява чрез вдъхновение, озарение, умствена и психическа работа, стимулиране на философските разсъждения, самоизследване и саморазкриване.

Денят не е добър за консултации с адвокати и финансисти.

Днес въздушните знаци – Водолей, Везни и Близнаци, няма да бъдат много самоуверени и ще се нуждаят от проява на положително отношение към тях, подкрепа отстрана на партньорите и близките.

Огнените знаци – Овни, Стрелци и Лъвове, ще са силни и напористи. Те първи ще влизат в контакт, но ще са неадекватни, особено когато емоциите им се усилват под въздействието на алкохола. След това те самите може да се учудват на поведението си.

За представителите на останалите зодии – земните и водните знаци, е важно да бъдат внимателни към всяка информация, която стига до тях. Важно е да преглеждат и четат всеки документ, тъй като ще има доста неточности, измами или самоизмами. Възможни са проблеми с комуникационните канали и интернет. Могат да се появят изпитания по време на пътувания, при сключвания на търговски сделки.

Основното днес е да не се доверявате на никого освен на себе си, на своите познания и интуиция.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата