Славеите на Хисар и кметът на общината подариха на местни и гости празничен концерт за Великден/ВИДЕО/

Славеите на Хисар и кметът на общината подариха на местни и гости празничен концерт за Великден/ВИДЕО/

Тържествен концерт на Сдружение „15 лалета“ и поздравления от кмета на община Хисар инж. Пенка Ганева събраха снощи в Летния театър стотици местни и гости на курортния град.
„В навечерието на светлия християнски празник Великден съм щастлива и развълнувана да Ви поздравя след една трудна и неспокойна година. В тези дни празнуваме силната вяра и човещината, възкръсва надеждата за по-добър живот и добротворство. Нека Възкресението да осветява делата ни. Пожелавам животворяща сила, мир, спокойствие и топлина в домовете Ви и нека доброто и надеждата никога да не напускат сърцата ни. Светли Великденски празници“, каза кметът на общината инж. Ганева в приветственото си слово.
Концертът започна с изпълнение на емблематичната песен „Пролет“ и продължи с изявите на малки и големи изпълнители. И този път славеите, създадени от музикалния педагог Иван Димов, обраха аплодисментите на публиката.
Кметът отново излезе на сцената, за да поднесе подаръци на децата, осигурени от община Хисаря. „Гордеем се с Вас, пожелаваме Ви безброй успехи, Вие сте бъдещето на този град“, каза Ганева.
Събитието уважиха народният представител от област Пловдив Велизар Шаламанов, общински съветници, много граждани.

Още по темата