Четвъртък, 27 август – успехи за смелите Овни и Стрелци

Четвъртък, 27 август – успехи за смелите Овни и Стрелци


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Четвъртък, 27 август – Попътен вятър за новите начинания, сътрудничествата с чуждестранни партньори и с държавната администрация. Овните и Стрелците могат да постигнат успехи в много начинания, където се изисква смелост, дързост и плам.

От 6.47 часа до 7.50 часа – това време е подходящо за тръгване на път, за уреждане на сделки и контакти с чужбина. Може да подготвяте документи, които ще внесете в съда или в държавната администрация. Добър час за планиране на осигуряване на транспортни услуги.

От 7.50 часа до 8.58 часа – добър час за Овните и Везните да започнат да уреждат бизнеса си, свързан с фармация, медицина, хранителни продукти. Не е подходящо време обаче за финансови консултации и дела, свързани със застраховане, прехвърляне на имоти и започване на строителни проекти.

От 08.58 часа до 10.06 часа – особено за Везните това е добро време за финансови анализи и счетоводни услуги. Благодатно време за взимане на политически решения и  извършване на строителни дейности. Подходящ момент за преговори с банкови институции. Това, което сега започнете, ще е дългосрочно и стабилно. Не се карайте с колеги и служители, защото може да се стигне до по-сериозни конфликти. Не е добре да сключвате сделки с недвижими имоти. Но е подходящо за първа копка и като цяло за строителство.

От 10.06 часа до 11.14 часа – добро време за Деви и Скорпиони. Период, подходящ за всякакви дейности – особено за подписване на договори, уреждане на документи за образование, пътувания, дейности в селското стопанство и инициативи в сферата на изкуството. Като цяло този момент е успешен за най-различни начинания, но не и за наемане на подизпълнители, защото те ще ви забавят в изпълнението на ангажиментите ви.

От 11.14 часа до 12.20 часа – не е добро време за уреждане на финансови въпроси, тъй като е възможно те внезапно и най-неочаквано да се провалят. Но Стрелците ще жънат успехи. Не само за тях, но и за всички зодии това е момент за успешни публични изяви, но силно емоционални и придружени от напрежение. Подходящо е и в този промеждутък да планирате пътувания. Възможно е да ви изненада публичното разгласяване на скрита информация, да загубите документи или да сгрешите при тяхното попълване. Възможно е да изпаднете в самозаблуда. В същото време това е добър час за бизнес, свързан с осигуряване на обгрижване.

От 12.20 часа до 13.30 часа – подходящо време за регистриране на нови фирми, за старт на нов бизнес, свързан с фармация, акцизни стоки, алкохол, цигари, лекарства.

От 13.30 часа до 14.35 часа – добър период за инвестиции, теглене на кредити, уреждане на наследства, командировки. Възможни са проблеми със съдружници и партньори. Но за сметка на това ще ви върви, ако решите да обновите автопарка си. Подходящо време за тези, които се занимават със селско стопанство и с услуги в сферата на здравословното хранене.

От 14.35 часа до 15.45 часа – това време не е много подходящо за дейности, свързани с политика и продажба на имоти. Внимавайте поради разсеяност да не загубите финансови средства. Добре е за сделки, свързани с алкохол, лекарства и за сътрудничества с фондации, защитаващи правата на хора в неравностойно положение.

От 15.45 часа до 16.50 часа – благоприятно време за занимания, свързани с обновяване на интериор, покупка на картини и музикални инструменти. Близнаците ще имат успех при уреждането на финансови въпроси. Сделките с имоти обаче могат да се провалят. Подходящо е да търгувате с чужбина и да внасяте чуждестранни стоки, но трябва да сте готови, че може да се появят спънки и забавяния.

От 16.50 часа до 17.58 часа – подходящо време за строителни и политически проекти, за започване на нова дейност, с която до момента не сте се занимавали. Може да уреждате въпроси, свързани с намесата на държавната администрация и съдилищата.

От  17.58 часа до 19.00 часа – добър час, подходящ за инициативи в сферата на изкуството. Ако имате бизнес, свързан с деца, със спорт, с развлечения, като, например организирате събития, или имате агенция за запознанства, то в този час определено ще имате успехи. Подходящ час за нов бизнес проект за Скорпионите и Рибите. Добър час за Раците, в който могат да си уредят важен финансов въпрос.

 

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата