Братът на Янек с първа реакция след ареста на гарда на Братя Галеви

Братът на Янек с първа реакция след ареста на гарда на Братя Галеви

Братът на мистериозно изчезналия Янек Миланов – Марио коментира ареста на Васил Капланов-Каплата, който както БЛИЦ писа бе задържан по-рано. Именно Каплата е последният човек, който Янек е видял, преди да се изгубят следите му. Двамата са имали предишни търкания. „Това е един добър знак! Благодаря на всички! Без вашата смелост и подкрепа това нямаше да се случи! Да бъдем смели, да не мълчим и да не се страхуваме!“, написа Марио.
Дупничани също ликуват след новината. Каплата е закопчан в заведение за хранене в Дупница. Служители на ГДБОП, съвместно със служители на РПУ Дупница, са го арестували на паркинга пред заведение в Горна махала в града. Той е качен на един от служебните автомобили и закаран в София.
„Mariq Dagacheva Най после развитие, Каплето е задържан Maria Naneva Най накрая нещо да се, случи. Сега само се молете и Янек да се появи Bibi Rumen Mihaylovi Най после развитие дано нещата тръгнат в положителна посока и Янек да се намери жив и здрав Ivan Trendafilov Браво Марио, ти го направи!!!“, гласят част от коментарите. Припомняме, че Янек Миланов изчезна преди 26 дни, малко след като се прибра от Франция. Близки бяха категорични, че следите му се губят след среща с Каплата./БЛИЦ

Още по темата