Корнелия Нинова пред ПБ Новинар: Веска Ненчева е добрият, работещ депутат /ВИДЕО/

Корнелия Нинова пред ПБ Новинар: Веска Ненчева е добрият, работещ депутат /ВИДЕО/

На откриването предизборната кампания, лидерът на БСП Корнелия Нинова и водач на листата „БСП за България“ за Пловдив град, Манол Генов водач на листата за Пловдив област и Веска Ненчева –  на второ място в областна листа, застанаха пред камерата на  Подбалкански Новинар.
„ Кампанията ни стартира на национално ниво. Заради пандемията за съжаление не можем да правим мащабни мероприятия, но във всички райони на страната в ограничен кръг се провеждат мероприятия. Ще победим, ние не тръгваме на състезание без амбицията за победа“ каза Нинова.
Водачът на 17 МИР  Манол Генов, отбеляза, че не знае, срещу кой се бори – дали  срещу Съюза Пловдив или срещу ГЕРБ.
На въпроса на репортера на Подбалкански Новинар към Веска Ненчева , „Голяма чест ви се отреди на второ място, с какво заслужихте това ? – Кандидатът за народен представител  отговори, че признанието е на  всички структури и организации в Карлово и общината.
„ Смятам,  че е съвсем заслужено, още повече, че тук с нас е нашият лидер Корнелия Нинова и водачът  на листата за областта Манол Генов.  Въпросът  е смело и без страх на 4-ти  април хората да направят своя правилен избор. С  №4 да гласуват, защото онова, което трябва да се случи, като по-добро бъдеще, ние го заслужаваме“,   допълни още Ненчева.
„Второто място на  Веска Ненчева е признание на  организацията, но и тя лично в изтеклия мандат беше изключително качествен работлив депутат,  който много самоотвержено защитаваше нашите политики“ каза Нинова.
На въпрос не е ли нож с две остриета да тръгва като водач на Пловдив град срещу премиера Бойко Борисов, лидерът на червените отговори:  „Обичам предизвикателствата, обичам да ми е трудно. Защото смятам, че водачът, лидерът  трябва да е там, където е трудно“, подчерта Нинова.
„БСП за България“ откри предизборната си кампания за Пловдив и областа в града под тепетата.
Бяха представени двете листи на социалистите за града и областта.
Левицата започва съревнованието за вота  под №4 в интегралната бюлетина и със слогана “С грижа за хората”.
„Промяната е неизбежна и за нас тя има образ: смели, умни, почтени и подготвени хора с ясен план за управление на страната. С възможности да я преведем през тези трудности и да гарантираме на нашия народ спокойствие, сигурност и перспектива. Тази промяна има ясни измерения – няма да се краде. Свободните, почтените, умни предприемачи ще могат да правят модерна икономика без рекет. Здравето няма да се продава. А образованието на децата ни няма да е бизнес. Такава промяна освен неизбежна, е и възможна. И е в ръцете на всеки един от нас. Повярвайте в собствените си сили“, каза Нинова.
В речта си водачът на листата за 17 МИР Манол Генов отбеляза, че  на територията на Пловдив и областта принадлежи най-голямата електорална общност, което дава на всички им заслужена мотивираност. Били сме достойна опозиция дълго, време е да бъдем отговорни управляващи“– заключи той.
Кандидатите за народни представители от Пловдив и областта обявиха, че в работата си за страната  ще бъдат водени от  промяна, истина, професионализъм!
Още, вижте във видеото на ПБ Новинар…
Купуването и продаването на гласове е престъпление !
 
 
 
 

Още по темата