Бдителен комшия „разобличи“ с обява в парка изневяра

Бдителен комшия „разобличи“ с обява в парка изневяра

Бдителен пловдивчанин изобличи с обява в парка изневярата на свой съсед. Авторът е неизвестен, но за нула време бележката стана хит в социалните мрежи.
В текста, който е написан на компютър, са посочени името и дори адресът на потенциалния любовчия. След това в кратък текст се обяснява, че мъжът изневерява, като си пишел в месинджър и се срещал всеки ден в парка с любовницата си.
Според потребители в социалните мрежи бележката може да е дело не на съсед, а на отчаяната съпруга, която е хванала в крачка мъжа си. Авторът може да бъде наистина съсед, но се изключва вероятността да е възрастен поради уменията да борави с компютър. „Не е една бележката, много са, навсякъде са“, се смеят хората във Фейсбук. Други питат дали нароченият за Казанова Стоян от Пловдив е все още жив, след като забежката му е станала публично достояние. Шегобийци дори обясняват, че познават лично Стоян, че им е съсед, че има три деца и дори е дядо, ама написаното било уж истина. Трети пък се гъбаркат, че въпросният Стоян и възлюбената му стояли по цял ден на пейка в парка пред дома им.
Обявите са се появили точно преди Коледа из парковете в пловдивския квартал „Кючук Париж“. Не се изключва бележките да са дело на отмъстителен комшия, а въпросният Стоян да няма нищо общо с приписваните му любовни авантюри./ Вестник Монитор

Още по темата