Сираков: Собственик съм на 86,6% от „Левски“

Сираков: Собственик съм на 86,6% от „Левски“

Мажоритарният пакет акции на ПФК „Левски“, които досега бяха на името на Георги Попов, вече са джиросани на Наско Сираков. Това съобщи самият той в официалния сайт на футболния клуб.
„Левски“ съвсем скоро ще има нов генерален спонсор. Това ще бъде букмeйкърската компания „Winbet“, научи Gong.bg. Двете страни са постигнали принципна договорка и съвсем скоро се очаква да бъде подписан договор. Компанията е предложила добри условия и ръководството на „Левски“ е приело офертата.
Преди седмица бизнесменът Васил Божков обеща, че именно Сираков ще получи акциите на клуба.
Ето какво заяви Наско Сираков в официалния сайт на ПФК „Левски“:
„Скъпи левскари, От тази сутрин, 2 юни – Деня на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България, съм собственик на 86,6% от акциите на „ПФК Левски“ АД. Искам да изкажа своята благодарност на г-н Георги Попов и г-н Васил Божков за направеното в любимия ни клуб досега и за това, че изпълниха поетия ангажимент да не пречат на клуба.
Тъй като се нуждая от време за да се запозная детайлно със ситуацията в „Левски“, моля всички да проявят търпение до следващата сряда, 10 юни когато ще се състои първата ми пресконференция. В момента фокусът трябва да бъде върху предстоящите два много важни мача – с „Лудогорец“ в Първа лига и с „Локомотив“ (Пловдив) в полуфиналите за Купата на България. Дела трябват! Само „Левски“! Ваш, Наско Сираков.“/Вести БГ

Още по темата