Слави Трифонов ще води две листи – във Варна и Стара Загора

Слави Трифонов ще води две листи – във Варна и Стара Загора


Слави Трифонов ще бъде водач на листата на партията „Има такъв народ“ във Варна и в Стара Загора. Това стана ясно по време на представяне на част от екипа на партията.

Имунологът доц. Андрей Чорбанов и бившата икономическа и финансова експертка на КТ „Подкрепа“ Мика Зайкова са част от екипа на партия „Има такъв народ“ на Слави Трифонов за предстоящите парламентарни избори.

Трифонов представи част от хората, които по един или друг начин ще подпомагат работата на партията му, но не каза дали представените ще участват пряко на парламентарните избори.

В екипа на партията „Има такъв народ“ се открояват и енергийният експерт Иван Хиновски, проф. Николай Радулов и световната шампионка по шах Антоанета Стефанова.

Цялата предизборна програма на партията „Има такъв народ“ ще бъде публикувана на сайта на партията в събота (27-и февруари).

Според повечето социологически проучвания се очаква „Има такъв народ“ да получи между 10-12% от гласовете на изборите на 4 април и да бъде трета или четвърта политическа сила.

„Сегашната политическа класа показа, че пряката демокрация не я интересува, интересува я само властта и облагите от нея. „Има такъв народ“ ще участва в изборите. Зад нашия проект застанаха качествени хора“. Това обяви в извънредно включване на живо във фейсбук и по 7/8 ТВ лидерът на партията и тв водещ Слави Трифонов.

Въпреки опитите този политически проект да бъде спрян, „Има такъв народ“ ще участва на предстоящите парламентарни избори, категоричен е той.

По думите му формулата на успеха е една и съща: качества, добър екип, много труд и малко късмет. „Сегашният политически елит прави политиката мръсна дума и мръсно състояние. Но зад нашия политически екип застанаха отговорни хора“, обяви Тлифонов. 

Той представи приоритетите на „Има такъв народ“ в здравеопазването и хвърли бомбата – доц. Андрей Чорбанов, един от противниците на мерките за овладяване на коронакризата у нас, ще е сред водещите експерти в партията в тази област.

В сектор икономика и финанси – водещо лице е Мика Зайкова, следват Любимир Калимански, Пламен Данаилов.

В сектор земеделие – Цветанка Войнова, Пламен Авровски и Данаил Найденов.

В сектор енергетика водещо лице е Иван Хиновски – бивши шеф на НЕК и председател на Българския енергиен и минен Форум. 

В сектор порт – Антоанета Стефанова, световната ни шампионка по шахмат, Станислав Кънчев, Радостин Василев.

В сектор сигурност и вътрешен ред водещо лице е проф. Николай Радулов.

Всички те представят на живо приоритете в съответните сектори.

Още по темата