Понеделник, 14 юни – Възможни са разочарования и по-малко

Понеделник, 14 юни – Възможни са разочарования и по-малко

Понеделник, 14 юни – Възможни са разочарования и по-малко свобода

Този понеделник бихте могли да изпитате разочарования и да се почувствате ограничени в изразяването на свободната си воля.

В този ден Слънцето и Нептун ще са разположени в равнини, пресичащи се под прав ъгъл, като това разположение ще оказва въздействие в продължение на няколко дни. Могат да се преживеят разочарования в различни сфери от живота – като се започне от романтичните връзки, мине се през кариерното развитие и се стигне до финансовата независимост. Добрата новина е, че ще се освободите от излишните илюзии. Те са резултат на напълно погрешно възприемане на реалността. Малка утеха е, че никой не е застрахован от заблуди. Но разочарованията далеч не означават, че трябва да се откажете от надеждата. Напротив – сега е време да преосмислите плановете си и твърдо да прегърнете най-важния принцип „Никога не се отказвай!“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните да не разчитат, че днес ще спечелят допълнителни доходи. Това няма как да стане, колкото и усилия да полагат, колкото и да се надъхват. За предпочитане е просто да се спрат и да си починат за малко.

За Телците е добре да се научат да бъдат благодарни за това, което имат. Да могат да оценяват онова, което им се случва. Сега е време за по-спокоен режим на работа, защото, каквито и усилия да полагат, специално днес те няма да са в тяхна полза.

За Близнаците е препоръчително да се замислят сериозно върху дългосрочните си финансови проекти. Може да се държат резервирано, стане ли дума за пари, което е добра линия на поведение, защото трябва да имат предвид, че днес не е време за увеличаване на печалбите.

Раците ще се радват на успех, ако подарят нещо свое на стар приятел или на близък член на семейството. За тях е препоръчително този понеделник да харчат парите си разумно.

Лъвовете няма да искат да си влагат парите в имитации. Но ще харчат много, за да поддържат своеобразния си царствен стил на живот. Много от тях успешно ще инвестират в имоти и коли.

Девите ще се справят блестящо на финансовия фронт. Те няма да харчат като развързани за неща, от които нямат никаква нужда.

За Везните е добър ден да се съсредоточат върху кариерата си, която ще им донесе много дивиденти. За тях този понеделник е подходящ, за да научат нови начини за разгръщане на финансовите си възможности.

На Скорпионите ще им върви, стане ли дума за пари. Те няма да могат да променят закони, макар и да им се иска, но ще се чувстват галеници на съдбата.

Стрелците няма да се справят особено добре с финансите. Ще влагат средствата си в начинания, за които няма да имат ясна представа каква печалба ще им донесат.

За Козирозите е препоръчително да се поставят на мястото на другите, така ще могат да направят по-добър анализ на ситуацията и ще начертаят по-печеливша стратегия. Добре е да имат собствено мнение и да го отстояват пред висшестоящите.

При Водолеите не се предвиждат големи сътресения на финансовия фронт, но, ако са взимали заеми, е време да ги връщат.

За Рибите ще е много подходящ ден за харчене – каквото и да купят на себе си или на свои близки, няма да съжаляват. Ще имат късмет в начинания, при които се поемат рискове.

Още по темата