Петък, 5 февруари – Ден на Венера и на екстравагантни идеи

Петък, 5 февруари – Ден на Венера и на екстравагантни идеи

Петък, 5 февруари – Ден на Венера и на екстравагантни идеи, свързани с дома или с инвестиции. Избягвайте подписване на договори, особено под въздействието на емоции.

Енергията на този петък предлага добри духовни дарове, но ние бихме могли да ги използваме неправилно. Тъй като мислите ни често променят посоката си, това ще е причината, поради която няма да можем да приемем истината така, както би ни се искало. Възможно е да бъдем повърхностни, непоследователни и прибързани.

Положението на Луната днес е такова, че пробужда сантименталната ни природа. Радваме се на приключения и екстремни действия. Емоционалният ни живот е много особен, отличаващ се от обичайните нюанси на чувствата, които ни вълнуват. В нас се пробужда желанието за пътуване.

За представителите на всички зодии, но особено за родените в края на Скорпион и Козирог, денят ще е изпълнен със знаци и ще предизвиква трансформации в личностен план. Някои ще вземат решение за рискова и импулсивна покупка на имот, други ще инвестират пари в начинания, които са опасни, но могат да бъдат и много доходоносни. Разчитайте на вътрешния си глас и на интуицията си.

В следобедните часове на деня Луната ще премине в Стрелец, което ще ни направи одухотворени и огнени. Луната Стрелец е отличен период да се самоусъвършенстваме и да се посветим на най-висшите неща в живота. Ще се намали напрежението от по-ранните часове и от предходния ден. Времето е много хармонично по отношение на любовта и брака. В семейния си живот ще сме отворени един към друг, ще избягваме спорове и конфликти.

По отношение на работата следобедните часове ще са доста по-хармонични от сутрешните и това ще е идеалното време за срещи, преговори, разговори с приятели.

Ще сте концентрирани и ще имате много нови възможности, които ще ви осигурят стабилност за дълго време напред.

Все още не е подходящо да започвате нов бизнес, да подписвате договори, както и да купувате или ремонтирате техника.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

 

Още по темата