Вторник, 20 октомври – непредсказуем ден, изпълнен с напрежение и конфликти

Вторник, 20 октомври – непредсказуем ден, изпълнен с напрежение и конфликти


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 20 октомври – ден, изпълнен с напрежение, непредсказуемост, изненади и конфликти.

Днес е денят на Марс. Тази планета символизира способността ни да действаме и взимаме решения. Всъщност, всички форми на нашата активност са свързани с него. Но в момента той е в сблъсък с Юпитер, Плутон и Сатурн и действа чрез крайните си прояви. Това прави човек агресивен и конфликтен. Тъй като Марс е и ретрограден, при много от вас ще възникне автоагресия. По правило тя е скрита и излиза на повърхността под формата на травми, които човек сам си причинява. Те се получават на пръв поглед при нещастни случаи и нелепи инциденти, които стават сякаш случайно. Автоагресията може да е повод и за специфични заболявания, свързани с поддържане на повишена температура и други възпалителни процеси, за които лекарите не намират никаква причина. Това се дължи на потисканите емоции, които неочаквано излизат на повърхността във вид на напрежение, конфликти с близкото обкръжение или във вид на страхове. За много малка част от хората, където Марс е добре поставен в хороскопа, човек ще е силен, активен, деен, волеви, напорист и общителен.

Съветът за този ден е да се пазим при контактите си с хората от възможни заразявания.

Също така ретроградният Меркурий е застанал точно на противоположната страна на своя покровител Уран. Добре е да отложите всякакви пътувания, особено със самолет. Не инвестирайте в нови разработки и такива, които са свързани с ИТ-технологиите. Не купувайте никаква техника и електроника. Във всеки случай денят ще е изпълнен с неочаквани събития.

Уран е свързван с оригиналност, неочакваност, необикновеност, новост, нестандартност, ексцентричност. Съветът ни е да обмисляте добре бъдещите си планове.

Този вторник ще се отрази на психиката ви, засягайки не само умствените ви способности, но и нервната ви система. Ще имате висока чувствителност към външната среда и непосредственото ви обкръжение. Това ще се дължи на повишената чувствителност на нервната ви система. Пазете се – особено ако слабото ви място са нервните заболявания.

Денят е подходящ за развитие на фини интуитивни способности. Това е изобретателност на ума да открива неочаквани и внезапни решения. Ще имате успехи, ако интересите ви са към онези неща, които обхваща Уран – електроника, астрономия, астрология, космонавтика. Ще развиете способности към откриване на нови области и нови направления в науката. Възможно е да си създадете приятелства с необикновени хора, надарени с нестандартно мислене. Но също така бъдете готови за резки и неочаквани конфликти с приятели или част от обкръжението ви, а дори и за разрив в отношенията между стари другари. Но не унивайте, винаги може да поискате или да дадете прошка, както и да си спечелите нови приятели.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата