Старши лейтенант предложи брак на любимата си на военни демонстрации в Пловдив

Старши лейтенант предложи брак на любимата си на военни демонстрации в Пловдив

Старши лейтенант Никола Величков от 24-та авиобаза – Крумово предложи брак по възможно най-атрактивния начин на любимата си Десислава Тенева пред очите на цял Пловдив, докато траеха военните демонстрации за празниците на ВВС, Съвместното командване на специалните операции и кампанията „Бъди войник“ в Пловдив.
На централния площад под тепетата в края на парашутните скокове на парашутистите от Съвместното командване специалните операции, единствената дама с парашут развя във въздуха транспарант с предложението на старши лейтенанта: „Десислава Тенева ще се омъжиш ли за мен“.
Младата дама беше изключително изненадана и се хвърли в прегръдките на любимия си, а след това той й поднесе кутийка с годежен пръстен. Десислава каза „ДА“ пред всички, включително и пред камерата на БНТ, която беше на живо директно в ефир. Така цяла България научи, че момичето е съгласно да стане жена на военен.
Двамата са 28-годишни, заедно са от година и много се обичат. „Още не мога да повярвам“, каза Десислава пред журналисти. А Никола благодари на командира на Съвместното командване на специалните операции ген.-майор Явор Матеев за възможността да предложи по този атрактивен начин на любимата си.
Двамата бяха поздравени и от кмета на Пловдив Здравко Димитров./DCnews.bg

Още по темата