Пощенска банка те въвежда в света на неограничените възможности и първокласното изживяване

Пощенска банка те въвежда в света на неограничените възможности и първокласното изживяване


Новата реалност промени начина, по който потребителите взаимодействат с банковите продукти и услуги. В глобален мащаб разплащателните карти се превърнаха в основен фокус на иновациите в условията на трансформация на цифровото банкиране. Предоставянето на ексклузивни преживявания за картодържателите е едно от най-важните взаимодействия на финансовите институции с техните клиенти. <!–![endif]–><!–![if–>

<!–[if–><!–[endif]–>

Глобалните тенденции провокираха лидерите на българския пазар да отговорят подобаващо със създаването на картови иновации. Отскоро в България клиентите, които винаги са търсили изключително картово изживяване и ексклузивни възможности, отговарящи на модерния им начин на живот, могат да бъдат сред първите притежатели у нас на луксозната метална кредитна карта – Mastercard Universe, разработена от Пощенска банка в съвместно партньорство с Mastercard.

Ако вие сте клиент, който действа с размах и се нуждае от специално отношение и внимание, сега получавате възможност да притежавате истинско финансово бижу. Mastercard Universe е специалния жест на Пощенска банка към клиентите по повод 30-ата годишнина на институцията. Тя е част от програмата за разработване на иновативни и премиални продукти, която дефинира лидерската позиция на банката в сектора.

Mastercard Universe впечатлява с изискания си вид и гарантира съвършено клиентско изживяване. Наричана от специалистите – „картата на безкрайните възможности“, тя дава достъп до изключителен пакет от услуги и преференции. Неслучайно вграденият символ в дизайна на металната карта е символът за безкрайност.

ПРИВИЛЕГИИТЕ ЗА ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ

Можете да се възползвате от личен премиум банкер –  или обслужване с индивидуален подход на най-високо ниво при пълна конфиденциалност. Получавате достъп до специализирани Премиум центрове на Пощенска банка. За притежателите на картата е осигурен и специализиран кол център за обслужване на Премиум клиенти 24/7.

ЗЛАТНИ МОМЕНТИ

Реномирани ресторанти, хотели, магазини и други обекти ще ви посрещат с ексклузивни отстъпки като притежател на Mastercard Universe.

ПЪРВОКЛАСНО ПЪТУВАНЕ

С тази карта вашите пътувания са с неограничен безплатен достъп за двама до бизнес салоните „Плиска“ и „Преслав“ на летище София, Терминал 2, както и до салони JET Lounge и SKY Lounge на летище Виена. Получавате и 10 безплатни ВИП посещения за година в над 1 000 специални салона за гости, разположени в летища по цял свят и достъп до всички ВИП салони чрез Програма LoungeKey™.

ПОВЕЧЕ СПОКОЙСТВИЕ

Имате и един ангажимент по-малко по отношение на непрекъснатото подновяване на застраховки при пътуване, защото получавате безплатна застраховка „Помощ при пътуване“ с високо покритие до 200 000 евро при пътуване извън страната.

ВИНАГИ СВЪРЗАНИ СЪС СВЕТА

Пощенска банка добре знае колко е важна неограничената дигитална свързаност и достъпност, затова с Mastercard Universe получавате и високоскоростен интернет на различни летища, в хотели, както и в над милион обществени места в целия свят, благодарение на Boingo Wi-Fi.

ВАШ  КОНСИЕРЖ

Със специална Concierge услуга „Персонален асистент“ улеснявате ежедневието си и спестяватe време при организиране на резервации за хотели по света, ресторанти, билети за специални събития, пътувания и други. 

ОСИГУРЕТЕ СИ БЕЗКРАЙНИ ВЪЗМОЖНОСТИ

В допълнение към всичко това, притежателите на Mastercard UNIVERSE се възползват и от висок кредитен лимит, атрактивна лихва и дълъг гратисен период за теглене в брой и покупки с картата.

Повече информация за Mastercard Universe може да се получи в широката клонова мрежа на Пощенска банка, както и онлайн на www.postbank.bg.

<!–![endif]–><!–![if–>

Още по темата