Инж. Найден Павлов е водач на областната листа на АБВ/ВИДЕО/

Инж. Найден Павлов е водач на областната листа на АБВ/ВИДЕО/

Председателят на ОбС Хисаря инж. Найден Павлов е водач на листата на ПП АБВ за област Пловдив. Култовият актьор Веселин Плачков ще оглави листата на партията за Пловдив град. Това съобщиха на пресконференция председателят на АБВ Румен Петков и неговият заместник Владимир Маринов. По думите на Петков двамата млади мъже са постигнали немалко в живота и кариерата си.
„Не е важно колко пари и какво наследство ще оставиш на децата си, важно е какъв пример ще им дадеш, за това поех отговорноста да бъда водач на листата за областта. Искаме промяна в държавата, искаме работеща такава и ще се борим да го постигнем“, каза при представянето инж. Павлов.
Веселин Плачков: „Трабва да стане национална кауза децата да се възпитават от малки в любов към културата и изкуството, за това ще се боря. Трябва да има промяна и отговорно отношение, както към всеки един актьор, така и към публиката“.
Румен Петков и Владимир Маринов няма да участват в листите на партията. Те смятат, че нови и чисти лица като Павлов и Плачков трябва да са на предна линия, за да има промяна в страната ни.
Още вижте във видеото на ПБ Новинар…

Още по темата