Марешки проговори за концесиите, върна топката на президента и жена му

Марешки проговори за концесиите, върна топката на президента и жена му

Веселин Марешки отхвърли в ефира на Би Ти Ви отправените обвинения, че депутатите му са подкрепили проекта за нова конституция на ГЕРБ срещу две концесии – тези на плажовете „Кабакум – Север 1“ и „Кабакум – Север 2“.
Търгът е спечелил бившият депутат от „Воля“ Антон Дончев, а другата фирма, кандидатствала в търга, е фирма на майката на лидера на ВОЛЯ Веска Марешка.
Когато отидох преди 10 г. на този плаж, плащах 27 лв. за чадър с два шезлонга, никой не го искаше. Аз го разработих и мислех да го подаря на вас (водещия от Би Ти Ви Антон Хекимян), но виждам по-добър кандидат – Румен Радев. Годишният приход от този плаж е 100 000 лева, а разходите са много по-големи.
Човек подозира други в това, което той сам прави. Президентът ме подозира, че съм се подписал за проекта на конституция срещу тази концесия, това означава, че той прави така цял живот – той урежда жена си, урежда съветниците си.
Понеже президентът Радев за нас е един провален политик, той нищо не е направил за 4 г., сега обяви, че има перфектен проект за конституция. Е, сега искаме да му дадем шанс да представи на обществото своя проект.
Преди да влезе в студиото на Би Ти Ви Марешки беше пресрещнат от членове на младежката организация на Да, България, които искаха да го попитат защо е подписал проекта за нова конституция.
С Марешки също имаше негови привърженици, издигнали плакати в защита на лидера на „Воля“./Вестник Марица

Още по темата