Понеделник, 7 септември – Успехи за огнените знаци

Понеделник, 7 септември – Успехи за огнените знаци


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Понеделник, 7 септември – Добро развитие за всички рискови начинания. Денят ще е много емоционален.

Сутринта от 7.00 часа до 8.04 часа – време, благоприятно за представителите на зодия Лъв. Подходящо за всякаква дейност, която изисква поемане на рискове. Ако се занимавате с управление на чужди пари, застраховки, купуване и продаване на акции, то може да се очакват известни изненади, но без да е ясно дали ще са положителни или отрицателни.

От 8.04 часа до 9.08 часа – период, добър за Овните и за всички, които се занимават с бизнес с техника, спорт – начинания, в които се изисква бързина, точност и силен характер. Ако в този промеждутък ви се наложи да посещавате държавна администрация, имайте предвид, че е възможно да влезете в конфликт със служителите. Това предупреждение важи най-вече за представителите на зодия Лъв и Телец.

От 9.08 часа до 10.16 часа – възможни са промени във финансовото състояние на представителите на зодия Дева. Стремете се към балансирани изказвания, както и следвайте подобен тон в писмената си кореспонденция. За Раците и Лъвовете това е подходящ час за реклама, маркетинг, покупка или ремонт на техника.

От 10.16 часа до 11.20 часа – подходящо време особено за Телците да уредят дела, свързани с държавна администрация, банки, съдилища. Възможни са забавяния и препятствия, но накрая резултатът ще е положителен. Добро време за планиране на далечно пътуване.

От 11.20 часа до 12.24 часа – времето е особено благоприятно за Скорпионите, които са занимават със спорт, изкуство, обгрижване на деца и организиране на забавления. За Стрелците периодът е подходящ за свършване на работа в банки и съдилища, а също така и за банкови операции. За Козирозите часът е благоприятен за борсови сделки, застраховки.

От 12.24 часа до 13.28 часа – времето е подходящо особено за Овните за вземане на решения, отнасящи се до бизнес със строителство, земи, изкопни дейности. Ще имате успех при приключването на някаква дейност, особено ако се занимавате с политика. Ще ви върви и ако се захванете с нещо съвсем ново, което не сте правили до момента.

От 13.28 часа до 14.32 часа – успешен момент за всякакви дейности, особено за огнените знаци – Овен, Лъв, Стрелец. Добро време за бизнеса ви, свързан с медицина, здравословно хранене, хигиена, масажи, земеделие, особено ако се занимавате с пчеларство. В този промеждутък внимавайте, защото е възможно някой от бизнес партньорите ви да се опита да ви измами или да ви заблуди с неясните си намерения.

От 14.32 часа до 15.36 часа – Скорпионите да очакват внезапни и изненадващи действия от страна на партньорите си. Възможно е дори да влязат в конфликт с тях заради невъздържан емоционален изблик. Подходящ час за тези, които се занимават с недвижими имоти, предлагат интериорни решения, грижат се за деца и болни хора.

От 15.36 часа до 16.40 часа – Овните ще имат успех при воденето на преговори и разговори с партньори, при подписването на договори. Ако се занимават със спекулативни сделки, също ще имат успех. Хубаво време за тези, които се занимават с инженерни науки. Часът е подходящ за поемане на повече отговорности.

От 16.40 часа до 17.44 часа – този час е благоприятен за започване на кратко пътуване, за проучване на пазара, за наемане на работници и персонал. Може да пускате обяви за работа или да отговаряте на такива. Подходящо време за провеждане на важни разговори и подготвяне на документация за сериозни начинания.

От 17.44 часа до 18.48 часа – ако ви се налага да държите политически речи или по принцип да говорите пред публика, този час е подходящ. Подходящо време и за борсови операции.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата