Петък, 25 септември – Обърнете внимание на всичко, свързано с любов, красота, изкуство и пари

Петък, 25 септември – Обърнете внимание на всичко, свързано с любов, красота, изкуство и пари


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 
Петък, 25 септември – Денят се управлява от Венера. Заради това е добре да обърнете внимание на всичко, свързано с любов, красота, изкуство и пари.

Сутринта от 7.14 часа до 8.14 часа е времето на Венера. Ако възнамерявате да пътувате, за да прекарате приятно времето, – с приятели или човек, близък до сърцето ви, – сега е точното време да потеглите. Подходящ период да помислите за връзката си и романтичните отношения. В този ранен промеждутък на деня ще разберете дали сте се движили в правилната посока или все още трябва да научите важни житейски уроци, свързани с любовта. Избягвайте ключови решения и ако се готвите да подписвате договори, четете внимателно и търсете скрити уловки.

От 8.14 часа до 9.14 часа родените в края на Везни, Овен и Козирог да избягват спорове и саморазправи – особено ако те са свързани с дома, държавната администрация или с представителите на закона. Подходящо време за медитация, йога, отпускане на ума и развиване на въображението.

От 9.14 часа до 10.15 часа – период за обучения, свързани с кариерата, и провеждане на оперативки и събрания. Може да запишете детето си на курс по рисуване, музика и всякакви занимания, свързани с творчество. Ако търгувате с антики или с произведения на стари автори, това е време, в което ще направите удар. Онези представители на Лъв и Козирог, които търсят нова работа, да имат предвид, че най-вероятно това е периодът, в който ще получат най-доброто предложение. То може да е свързано с преместване в друг град или с пътувания, но часът е подходящ за всякакви промени, свързани с кариерата.

От 10.15 часа до 11.15 часа – също е подходящо време за промяна в кариерата и получаване на ново предложение за професионално развитие. Добре ще са повлияни всички ваши публични изяви и представяния. Ако сте Лъв, Риби или Козирог, може да преживеете изпитание, свързано с близки или възрастни родители, баби и дядовци. Обърнете им внимание и се погрижете за тях. Козирозите да не планират много задачи, а по-скоро да се съсредоточат върху вътрешния си душевен комфорт.

От 11.15 часа до 12.15 часа – часови диапазон, подходящ за покупки на красиви съдове за дома и офиса, за избор на обзавеждане. Не е лоша идея да пренаредите интериора си, да създадете хармония и ред около вас, като освободите повече пространство. За представителите на Везните са възможни неочаквани изненади, свързани както със стари, така и с нови приятелства и познанства. Може да инвестирате във всички сфери, свързани със земеделие, цветарство, животновъдство.

От 12.15 часа до 13.15 часа – силно емоционален период, изпълнен с много страсти и напрежение. Заради това не е добро време за обяд, защото ще имате нервен стомах. Не действайте, под влияние на емоциите и проявете търпение във всяка дейност. Ако смятате да правите рискови инвестиции, свързани с имот, може да опитате, но е важно преди това да огледате внимателно всички документи и детайли.

От 13.15 часа до 14.15 часа – това е часовият диапазон, най-подходящ от целия ден за дейности, свързани с кариерата, с партньорските отношения, с избор или инвестиция в имот. Консултантите, брокерите на недвижими имоти и адвокатите ще жънат успехи и ще реализират успешни продажби.

От 14.15 часа до 15.15 часа – подходящ период за поемане на рискове, за търсене на финансиране, за преговори с банки и съвети с адвокати. Стремете се да бъдете коректни и изисквайте същото справедливо отношение и към вас. На всяка цена избягвайте ситуации, в които могат да ви накарат да излъжете, да се опитат да ви манипулират или измамят. В никакъв случай не коментирайте живота на други хора, защото в този час така рискувате сериозно да злепоставите себе си. В същото време този период е подходящ да организирате финансовите си дела, чието изпълнение ще се осъществи през следващата седмица.

От 15.15 часа до 16.15 часа – избягвайте пътувания, тъй като има голям риск от злополуки и инциденти. Не обсъждайте важни неща с колеги или подчинени и не влизайте в съдружия. Оставете юридическите казуси за друг час.

От 16.15 часа до 17.15 часа – време за работа от дома или на изолирано и спокойно място в офиса. Останете насаме със себе си и обмислете задачите си. Разпратете писма и мейли и помислете как да популяризирате или промените бизнеса си. Подходящо време за инвестиции в санаториуми и социални домове. Добро време за дарения за различни дейности, особено за църковни.

От 17.15 часа до 18.15 часа – добро време за развиване в духовния живот – за ходене на църква, покупка на икони, медитация, уединение и вслушване във вътрешния ви глас.

Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата