Миланов: Ще играя за най-големия клуб! Подписах и заради феновете (ВИДЕО)

Миланов: Ще играя за най-големия клуб! Подписах и заради феновете (ВИДЕО)

Снимка: levski.bg

Последното ново попълнение на Левски – Георги Милов – говори за първи път, след като подписа със „сините“.
„Радвам се много, чувството е страхотно. През последната година имах малко трудности, но гледам напред. В момента имам страхотната възможност да играя за най-големия клуб в България. През последната седмица Наско Сираков показа, че ме иска в отбора, което надделя да приема офертата. За мен това в момента е най-доброто, което можеше да ми се случи.
Това сигурно са най-лесните ми преговори от всички. Всичко мина перфектно. Имахме няколко разговора. Радвам се, че съм тук.
Приех поради много причини. Едната от тях е, че отборът 90% е съставен от българи. Искам да играя с млади български футболисти, с които да си помогнем взаимно. Познавам доста от момчетата, така че няма да имам проблеми с адаптацията.
Тепърва предстоят хубави дни за Левски. Затова и съм тук. Събрани са много добри футболисти. Ще трябва малко повече време. Феновете са страхотни. През последната година имах възможността да живея в България, да гледам почти всички мачове на Левски. Наистина феновете в момента крепят отбора и тази подкрепа, която видях преди седмица – това е другото, което ме накара да подпиша. В момента виждам български отбор, само с български футболисти и публика, която ги подкрепя. Рано или късно нещата ще си дойдат на мястото.
Днес ще направя първа тренировка. Ще ми трябва малко време да свикна с момчетата и тактическите указания, въпреки че долу-горе знам по каква постройка играе Левски. Няма да ми е нужно много време. Ще дам всичко от себе си да помогна на Левски, както и Левски да помогне на мен“, заяви Миланов пред клубната телевизия.

loading…

предишна статияАрда се изправя срещу отбора на бивш селекционер на БразилияСледваща статияМоралес: Показаното срещу Арда няма да е достатъчно, за да победим Левски

Още по темата