Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблуди

Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблуди

Четвъртък, 27 май – Венера и Нептун сеят заблуди

Когато Венера образува квадрат с Нептун, това може да доведе до заблуди и проблеми. Това разположение на планетите Венера и Нептун (свързвани със земната и божествената любов) може да предизвика странни чувства, които да доведат до сътресения в ежедневието. Възможни са противоречия във взаимоотношенията с другите, задръжки в любовта, болезнени отхвърляния, но и интензивен любовен живот и еротични ексцесии. Накратко – този четвъртък ни очакват предизвикателства.

Днес обаче бихме могли да бъдем силно заинтригувани от нещо, тъй като Нептун е известен, че провокира силен интерес към нещо. В същото време той сее заблуди и поражда измами, заради което можем да пренебрегнем важни неща. Бихме могли да станем жертва на илюзии, защото си съставяме погрешно впечатление за реалността в сферата на любовта и приятелството. От друга страна може да се окажем прекалено чувствителни и лесно да се обиждаме от забележките на другите.

Ето върху какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии: Представителите на зодия Овен е добре да избягват да рискувате. Днес е препоръчително да не правят инвестиции.

Телците днес ще бъдат ангажирани с дейности, специално насочени към подобряване на финансовото им състояние. Ако работят с партньори, със сигурност днес ще имат добри финансови постъпления.

Представителите на зодия Близнаци днес ще имат прекалено много разходи и това ще ги разтревожи. Ще се чувстват стресирани и няма да могат да упражняват контрол върху финансите си.

За Раците този четвътък ще е благоприятен за намиране на отговор и на най-трудните финансови въпроси. Има голяма вероятност направените по-рано инвестиции да донесат сериозни дивиденти. Търговията на фондовите пазари също ще се окаже много успешна.

При Лъвовете ще се наблюдава бавен приток на финансови постъпления. Добре би било да не правят излишни харчове, защото спестяванията им са на изчерпване.

За представителите на зодия Дева е добре да обърнат внимание на решаването на финансовите си проблеми. Идеите им за увеличаване на доходите са добри – време е да им проправят път.

Везните ще изпитват трудности да контролирате разходите си. Не винаги те ще са свързани с техните нужди, но е добре да помислят как да подредят приоритетите си. За представителите на зодия Скорпион ще е важно да оформят и наложат своя финансов профил, защото именно така ще се чувстват по-успешни.

Стрелците е добре да не влагат излишни усилия в търсенето на най-добрия инвестиционен проект. Този четвъртък не обещава да им донесе големи успехи на финансовия фронт. За Козирозите е препоръчително да бъдат последователни в бизнес отношенията си – само така ще останат финансово независими и успешни.

Водолеите е добре да се придържат към мантрата: „Повече работа означава повече пари“. Тя ще работи в тяхна полза и в някакъв смисъРибител те дори ще се почувстват галеници на съдбата.

днес ще изпитват силен стремеж към разрастване на финансовите си възможности – и ще трупат пари, и ще спестяват ударно. В бизнеса успехите им ще се дължат на осъзнатото им и внимателно отношение към клиентите.

Още по темата