Кметство Столетово спечели проект, обновяват центъра на селото

Кметство Столетово спечели проект, обновяват центъра на селото

Кметството в село Столетово е сред одобрените в Националната кампания „Чиста околна среда 2021“ и обявения от Министерството на околната среда и ПУДООС конкурс на тема: „Обичам природата и аз участвам“, а проектът е: „Детство мое, реално и вълшебно“. Това собщи кметъэт на Столетово Мирослав Колев.
С този проект целим да обновим и подобрим жизнената среда в центъра на селото. Обновена и модерна детска площадка, с която да създадем съпричастност и ангажираност на родителската общност и жителите на селото към опазване и облагородяване на средата, в която живеят нашите деца, разказа Колев.
Проектът е на стойност 9969,00 лв. и след реализирането му ще имаме едно обновено място на подрастващото ни поколение, чрез изграждане и обновяване на детската площадка в центъра.
Благодаря за подкрепата от страна на Светлозар Янков, председател на ВМРО Карлово и общински съветник в ОбС – Карлово.Казвал съм, казвам го отново, ако подкрепата и промяната започне от малките населени места, то България ще пребъде!

Още по темата