Радев с тревожен коментар за компроматите срещу Борисов!

Радев с тревожен коментар за компроматите срещу Борисов!

Пред всяко едно управление има много рискове, но виждате, че ние имаме пробив в сигурността и то на управлението на държавата в лицето на министър-председателя и по този начин България се разкрива в една изключително негативна светлина пред света. Това каза в отговор на журналистически въпрос при посещението си в Плиска президентът Румен Радев във връзка със спешната му среща вчера с началниците на службите.
И тук е мястото на службите да се изясни цялата тази ситуация – какви мерки могат да се предприемат, така че това да не се допуска“, посочи Радев, цитиран от БТА. Думите на държавния глава са по повод компроматите, с които е засипан в последните седмици премиерът Бойко Борисов, след като в общественото пространство се появиха снимки, на които той спи и скандален запис.
Както медията ни писа в четвъртък Радев е провел тайна среща с ръководствата на Държавна агенция „Национална сигурност“, Държавна агенция „Разузнаване“, Служба „Военна информация“, Националната служба за охрана, както и със зам.-главния секретар на МВР. Според прессекретарията на президента са обсъждали въпроси свързани с националната сигурност във вътрешен и международен план, както и рисковете пред управлението на страната./БЛИЦ

Още по темата