„БАНКЕРЪ“ НА 28 ГОДИНИ! | Банкеръ

„БАНКЕРЪ“ НА 28 ГОДИНИ! | Банкеръ

„БАНКЕРЪ“ отдавна вече е бранд, доказана марка в българската журналистика.

Първият брой на аналитичния седмичник за бизнес, финанси и политика се появи на 12 април 1993 година. В онези бурни времена на резки промени, изпълнени с трудности, разочарования, но и много надежди. Появи се с идеята да не разочарова най-вече онези хора, заложили на почтеността, отворени към новото, фокусирани в бъдещето. Днес сме убедени, че успяхме. След нас изгряваха и залязваха нови звезди, раждаха се супернови, но звездата на „БАНКЕРЪ“ продължава непомръкващо да блести.

Асоциацията не е пресилена. Защото да останеш на върха в своята си галактика 28 години значи, че си се откъснал от политическата злоба и корпоративните щения и се движиш по своя, независима орбита.

С малко по-други думи го е казал първият публицист и журналист Любен Каравелов: „Както е потребен на земните животни въздух, а за рибите вода, така също за човека е потребна най-напред от всичко свобода!“.

С тази свобода за нас, „списователите“,  е създаден вестникът.  Задоволяваната потребност от свободното слово пък кара Вас, читателите ни, да не губите интереса и уважението си към „БАНКЕРЪ“ вече цели 28 години.

Да ни е честит 28-ият рожден ден!

Още по темата