ОФИЦИАЛНО: Царско село внесе жалба срещу съдийството с Лудогорец (ВИДЕО)

ОФИЦИАЛНО: Царско село внесе жалба срещу съдийството с Лудогорец (ВИДЕО)

Ръководството на Царско село взе решение и внесе жалба срещу съдийството в двубоя срещу Лудогорец от 9-тия кръг на футболното първенство, който се игра на 17 октомври (събота), съобщават от клуба и допълват:
<iframe width=“825″ height=“538″ src=“https://www.youtube.com/embed/lPG_KlTwaes“ frameborder=“0″ allow=“accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture“ allowfullscreen></iframe>
В 49-ата минута на срещата реферът Георги Николов подмина очевидна игра с ръка на Георги Терзиев в собственото си наказателно поле и не отсъди 11-метров наказателен удар. Само припомняме, че в срещата бяха отсъдени две дузпи в полза на Лудогорец, а първата от тях също за игра с ръка в наказателното поле.
В 72-ата минута бе спряна голова атака на нашия отбор с несъществуваща засада, която бе маркирана от асистент съдията Даниел Ников.
Царско село се стяга за дълъг поход, Кариана отписа Купата (ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ)

Отново сме длъжни да заявим, че уважаваме работата на реферите, но очертаващата се тенденция в последните кръгове определено ни притеснява. Само бихме желали да напомним, че преди три кръга, че в двубоя срещу Ботев Враца също не бе отсъдена явна дузпа за нашия отбор.
Царско село пуска жалба срещу съдийството на мача с Лудогорец

Тези натрупващи се грешки, в ущърб на Царско село, ни кара да мислим, че не са случайни, а тенденциозни и са свързани с доброто представяне на отбора от началото на сезона.
Видеозапис на ситуацията, показана от телевизионните камери на Диема спорт, може да видите в клипа по-долу.

Още по темата