Понеделник, 31 май – Засилено желание да окажем помощ

Понеделник, 31 май – Засилено желание да окажем помощ

Понеделник, 31 май – Засилено желание да окажем помощ

Марс и Нептун започват да осъществяват тригонален аспект. Това означава, че планетата, носеща името на римския бог на войната и чийто символ е щитът и копието, през следващите пет дни ще предаде енергията си на Нептун, който представлява божествената любов и стремежа към постигане на идеалите. Преди всичко божествената любов се свързва с милосърдието, така че, под въздействието на тези планети, ще сме склонни да проявяваме повече благородство. Ще имаме засилено желание да помагаме на дргите. Ще се радваме, че можем да се включим към благотворителни инициативи. Ще забележим, че все още има много хора, които са безкористни, грижовни и любящи. В някои случаи те могат да ни накарат да се срамуваме от себе си, друг път – да ни насърчат да постъпваме като тях. Да помагаш, без да очакваш нещо в замяна, е вълнуващо преживяване и това е вече награда.  През деня мнозина ще започнат да си дават сметка, че максимата – „Дава се на тези, които дават“ – става реалност, макар и на по-късен етап в живота. Ако попадате в групата на така наречените свръх егоисти, няма да имате подобен опит, който би ви направил по-силни и благородни.

Ето върху какво днес да обърнат внимание представителите на отделните зодии.

Овните ще бъдат много импулсивни и ще имат нужда от ударна доза търпение. Препоръчително е да избягват рискови сделки. Ако са заети в сферата на наемния труд, този понеделник ще им се наложи да поработят повече от всякога.

За Телците денят е благоприятен от финансова гледна точка. Причината – всички планети, които им влияят, ще са разположени по благоприятен за тях начин. Ще са щастливи да видят как усилията им богато се възнаграждават.

Близнаците ще усещат, че са под засилен финансов натиск, а това няма да им се отрази положително в сферата, в която работят. Препоръчително е да отхвърлят всякакви грижи от съзнанието си и да се изпълнят с надежда, че утре ги очакват по-добри времена.

Раците няма да чувстват ограничения по отношение финансовите си операции. Ще действат прагматично, а това ще им помогне и да спестят немалко средства.

Лъвовете днес ще правят икономии, като ще си мислят, че ако имаха повече пари, повече щяха да спестят. Очакват ги по-добри дни, така че нека не губят надежда.

Девите ще се радват на добри новини за напредъка си в работата, който ще има и финансови измерения. Везните трябва да изчакат още няколко дни, за да се поздравят с това, че направените от тях инвестиции са били разумни и добри. Препоръчително е да избягват нови инвестиции, тъй като те няма да им донесат голяма полза.

За Скорпионите е благоприятно време да направят инвестиции в дома си. Като цяло този понеделник няма да имат големи печалби, но и няма да имат големи разходи.

Стрелците днес лесно ще дават пари назаем и няма да се притесняват дали бързо ще си възстановят средствата. Тази им щедрост ще им спечели уважението на околните.

За Козирозите е благоприятно време да планират стратегиите си в сферата на бизнеса и финансите. Вложените им усилия ще се възнаградят богато.

Водолеите ще се сблъскат със сериозни финансови проблеми и няма да могат да намалят разходите си, но това няма да трае дълго.

За представителите на зодия Риби е подходящо време да вложат малко повече средства в приятното прекарване на времето с приятели и членове на семейството. Ще могат да зарадват близките си хора и с подаръци без специален повод, което ще им донесе особена радост.

Още по темата