Свирепа свада между Марешки и Виктор Николаев в ефир!

Свирепа свада между Марешки и Виктор Николаев в ефир!

Лидерът на „Воля“ Веселин Марешки коментира в ефира на Нова телевизия новата патриотична коалиция между партията му, ВМРО и НФСБ.
Водещият Виктор Николаев изброи изречени обидни думи и епитети от Марешки по адрес на Каракачанов, Симеонов и партиите им. Това не се хареса на бизнесмена, който се сопна и го обвини, че иска да върши черната работа на негови конкуренти.
„Нас ни обединяват интересите на България. Фалшивите комплименти са характерни за по-младите момиченца и тези фалшиви комплименти между компанията на Слави и Тошко Африкански, мутрите и Маджото. Ние си казваме всичко директно, след това не се правим на ощипани госпожици.
По-острите думи са характерни за свободните хора и имат глава на раменете. Не егото ни, не далаверата и постовете, а България е над всичко“, заяви той.
„Недейте да търсите само жълтините. Слави Трифонов псуваше Костов като каруцар, а сега прави коалиция и сипе фалшиви комплименти към същите тези хора. По-важното е обединението срещу всички тези мутри, които се опитват отново да се върнат на власт“, изрази мнение той, след което се изнерви и попита колко струва определи думички да бъдат вкарани в устата на телевизонен водещ./Блиц.БГ

Още по темата