Четвъртък, 29 октомври – За да постигнете целите си, трябва да сте експедитивни и организирани

Четвъртък, 29 октомври – За да постигнете целите си, трябва да сте експедитивни и организирани


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

 
Четвъртък, 29 октомври – Ден на Юпитер. Този ден е благоприятен да уреждате въпроси, свързани с държавни органи, администрации, да завеждате съдебни дела или да подготвяте документи за тях.

 

Благоприятен ден за тези, чиято дейност е свързана с банки и с правораздаване.

Денят е хубав и за онези от вас, които развиват бизнес с чужбина, или са се посветили на преподавателска дейност.

Благоприятен ще е този четвъртък и за заетите в сектора транспорт и комуникации.

Трябва да сте доста експедитивни и организирани, сериозни и въздържани, за да постигате целите си. В деня на Юпитер всеки ще иска да реализира амбициите си, като ще се стреми към повече финансови средства, които да му дадат усещане за сигурност. Но е важно да не отстъпвате от моралните принципи.

Този ден е хубав и за хората, занимаващи се със земеделие, добив на полезни изкопаеми, строителство.

Ако извършите определени действия, за да се заземите, денят ви ще е щастлив. И като цяло, докато Юпитер е в Козирог, заземяващите практики ще са полезни за всички хора. Планетата ще е в този знак до 20 декември, а след това ще влезе в знака на Водолей.

Ако се уморявате лесно, забравяте, депресирани сте и сте нервни, а освен това изпитвате страх, агресия, срам и вина, то вие със сигурност ще имате нужда от заземяване, за да се възвърне енергията ви и да тече по правилен начин в тялото ви. От първостепенно значение е енергийният ви баланс.

Много е важен досегът с природата за заземяването на човека – разходки в планината, бягане, колоездене. Добре е също така, ако имате животни, да си играете с тях, както и да спазвате режим на здравословно хранене. Може да се заземите, като носите кристали и скъпоценни камъни. Добър начин за заземяване е плуването и слушането на релаксираща музика. Това ще позволи на енергиите ви да потекат в правилната посока, а вие да сте балансирани. Това ще подобри здравето ви, ще концентрира мислите и действията ви.

Най-хубавите часове този четвъртък ще са от 9.35 часа до 10.25 часа и от 16.25 часа до 17.15 часа.

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата