Манол Генов: БСП се поучи от грешките си

Манол Генов: БСП се поучи от грешките си

Кой друг, освен левицата, бе и е единствената алтернатива на порочния модел на управление, пита социалистът
“БСП ще се обърне отново към българските избиратели, за да отиде там, където й се полага. Видяхме грешките си, учим се от тях и сме готови за по-добър резултат на предстоящите избори. С пълно единодушие днес Националният съвет /НС/ одобри доклада на Корнелия Нинова за актуалната обстановка и Плана за действие на предстоящите избори. НС избра и Кристиан Вигенин за председател на предизборния щаб на левицата.” Това заяви пред Nova news членът на Изпълнителното бюро на БСП в оставка Манол Генов.
“БСП трябва да излезе от моментната ситуация, в която се намира. Да убеди българските избиратели, защото БСП бе подценена. Кой друг, освен левицата, бе и е единствената алтернатива на порочния модел на управление?”, попита реторично Генов.
Социалистът обясни, че следващата събота отново ще има Национален съвет, на който ще бъде предложено ново Изпълнително бюро и ще бъдат разгледани водачите на листи и местата за гражданските квоти.
Помолен за коментар относно състава на служебното правителство, Манол Генов заяви, че като експертиза кабинетът изглежда много добре. Той допълни, че външните оценки също са такива, като хората го натоварват с много очаквания и много работа: “След десетгодишното управление на ГЕРБ хората са отчаяни”, констатира Манол Генов.

Още по темата