Канят българи от чужбина на ваканция у нас на половин цена

Канят българи от чужбина на ваканция у нас на половин цена

Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) стартира кампания „Очакваме ви у дома“ в партньорство с българските общности и клубове зад граница. Хотели, заведения, магазини и други търговски обекти ще предоставят специални отстъпки от цената на своите услуги и продукти на сънародниците ни зад граница.
“Министерство на туризма приветства Вашата инициатива, да покажете на българите зад граница, че не са забравени и са важни за страната ни. В тази безпрецедентна криза е изключително важно да привлечем сънародниците ни като очаквани и желани туристи”, гласи писмо на туристическото ведомство до БХРА, подписано от зам.-министъра на туризма Ирена Георгиева.
Всички клубове, сдружения и общности на българи ще могат да заявят карти от партньорската програма за лоялност на БХРА, които им дават право на намаленията. Картите са безплатни, заплаща се единствено еднократна такса за произвеждането на самата пластика. Предлаганите от хотели, ресторанти, механи, къщи за гости, магазини за техника, бензиностанции и други обекти, членове на БХРА и партньори на организацията, намаления са в размер до 50% от редовните цени.
Според представители на асоциацията кампанията „Очакваме ви у дома“ ще бъде полезна на сънародниците ни зад граница, като ще им предостави още една причина да почиват в България и да опознаят нейните красоти.
До по-голямата част от българските общности в чужбина вече са изпратени уведомителни писма – всички желаещи сдружения могат да се включат в кампанията и да заявят своите карти за отстъпка, като изпратят email на адрес [email protected]/Вестник Монитор

Още по темата