Вторник, 9 февруари – Ден на критично отношение

Вторник, 9 февруари – Ден на критично отношение

Вторник, 9 февруари – Ден на критично отношение

Хората на отговорни позиции днес ще се справят добре със задачите си. Те може да проявяват лидерски качества и много добри административни способности. Силната амбиция може да накара някои от вас, най-вече земните зодии (Телец, Дева, Козирог), да бъдете безкомпромисни, да си създавате врагове и, в крайна сметка, да имате проблеми с репутацията си.

За представителите на всички зодии ще е характерно умът им да реагира бързо на силните впечатления, но ще го правят с гняв и с противопоставяне. За всички е добре да контролираме участието си в каузи и посвещаването на фанатични идеи и мании.Някои от нас ще изразяват така силните си чувства, че може да се стигне до своеобразна експлозия и тираничност.

Мнозина ще имат нужда от емоционално удовлетворение и свидетелства на любов. Те може да намерят това, което им е необходимо, в области, свързани с творчество и съзидателност.

Трудолюбивите ще имат успех. Денят ще е изпълнен със силни емоции и всеки може успешно да влага енергията си в творчески проекти. Певци, танцьори, актьори, кинаджии и театрални ще могат да се насладят на триумфа си. Същото ще важи и за работещите в петролната индустрия, в корабостроенето и в корабоплаването. Успехи ще имат и търгуващите с алкохол, както и работещите с медицинска техника.

Овните днес ще решават сложни интелектуални задачи, но може и да са прекалено импулсивни и да правят прибързани заключения. Те може да въвеждат промени в бизнеса си и да започват нещо, което е съвсем различно от досегашните им занимания. Добре е да са внимателни във финансовите дела особено ако в тях участват и приятели.

Телците ще проявяват любопитство и ще изразходват доста умствена енергия. Добре е да не се разпиляват и да отстъпват, ако се налага. Те може да проявяват борбеност, своенравност, язвителност и придирчивост. Хубав ден за решаване на правни въпроси, намиране на драматургични и управленски решения, спортни прояви и измисляне на нова стратегия.

Близнаците, които се занимават със секретни дейности, с чужди финанси, а също така и с добив на полезни изкопаеми и търговия със скъпоценни камъни, днес ще имат успех. Ще върви и на тези представители на зодията, които са в сферата на строителството, недвижимите имоти и политиката. Добре е обаче Близнаците да се въздържат от крайни решения и крайни действия.

Раците може да имат проблеми при воденето на преговори и сключването на договори. Те ще имат успех в неща, свързани с общи пари, както и в подготовката и подаването на документи за заеми и кредити. Хубав ден за планиране на далечни пътувания. Ако водите съдебни дела, може да има измами.

Лъвовете може да приключват с някаква работа и да започват нова и различна от предишната. Те днес успешно може да се заемат с неща, свързани със служители, колеги и подчинени. Денят е много хубав за партньорски отношения и бизнес преговори. Ще имат успех тези, които се занимават с компютри и иновативни технологии.

Девите може да разширят своята дейност, което автоматично ще увеличи и работата им. Тези, които работят за тях, ще се справят много добре, съвестно и отговорно. Възможни са и забавяния в дейността, но в крайна сметка нещата ще се подреждат по план. Те може да планират, да водят статистика и да правят проучвания.

Везните успешно може да се занимават с недвижими имоти и да сключват сделки. За тях денят е благоприятен за работа с деца, изкуство, забавления и спорт. За тях ще е подходяща всяка дейност, свързана със създаване на нещо ново, красиво и иновативно.

Скорпионите ще имат успех в дейности, свързани с транспорт, комуникации, документи. Те днес може да очакват всякакви изненади от бизнес партньорите си, но също и от роднини, съседи и от най-близкото си обкръжение у дома. Във финансово отношение и при тях ще настъпят благоприятни промени. Успех ще имат тези от тях, които се занимават със спекулативни дейности.

Стрелците днес ще имат успехи при получаване на наследства, разделяне на пари с бизнес партньори, вземане на кредити или промяна на условията по тях. Тези от тях, които работят с чужди пари, ще извличат полза, както за работодателите, така и за себе си. Денят е подходящ Стрелците да уреждат парични въпроси със свои колеги и подчинени.

Козирозите ще са доста експанзивни и емоционално превъзбудени. Те ще искат независимост и свобода при вземането на решения. Няма да са склонни да се съобразяват с околните. Ще проявяват постоянство, амбиция, управленски и организаторски способности. Ще бъдат обаче и консервативни и големи материалисти. В същото време на тях може да се разчита и не само днес.

Водолеите може да имат проблеми, ако работят в уединение и нямат възможност за общуване с приятели, любими хора, колеги. По-активно ще е днес тяхното подсъзнание и може да се засегнат от въображаеми обиди. Те имат нужда от по-широк поглед във всяко едно отношение. Днес може да имат конфликти с началници и с хора, с които живеят в един дом или работят в едно помещение.

Рибите ще имат успешни взаимодействия с приятели, като те ще им помагат в работата и дейността им. Те може да реализират свои планове и проекти, да сбъдват мечтите си. Възгледите им ще са непредубедени и безпристрастни, въпреки че може да променят целите си. Не на последно място днес те могат да проявят и своя организаторски талант.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си

 

Още по темата