Божков пита Борисов защо е пращал пиарката си в офиса му

Божков пита Борисов защо е пращал пиарката си в офиса му


Севдалина Арнаудова, снимка – Фейсбук, Божков

Обвиняемият бизнесмен Васил Божков атакува премиера Бойко Борисов с нова публикация във Фейсбук.

“През последните години Севдалина Арнаудова е посещавала офиса ми на ул.“Московска“43 ежемесечно. Тя не пуши пури. Бойко, ще намериш ли поне малко достойнство да кажеш защо я пращаше?“, гласи публикацията.

Арнаудова е съветник в политическия кабинет на Борисов и завежда връзките с обществеността. Тя го съпровожда на обиколките му с джипа из страната и снима Фейсбук изявите ми. Смята се, че е сред най-близките му сътрудници.

Публикацията на Божков идва след отговора на премиера на сигнала до прокуратурата, в който се твърди, че за 3 г. бизнесменът е предал 60 млн. лв. на министър-председателя и финансовия министър Владислав Горанов

„Не му прави чест. Ако някой си е позволил да взима пари от него, аз не знам. На мен нито една стотинка не ми е дал. Черпил ме е само една пура. Аз отговарям за себе си – към мен и към партията нито една стотинка няма“, обясни Борисов в първата си телевизионна изява на 5 юни (петък).

Той подчерта, че много хора, на които не е дал да правят далавери, се обръщат срещу него.

„Нека се обръщат, но парите от олигарсите отиват за хората. Помните ли, когато между България и Русия имаше трима посредници при доставката на газ. Когато ги премахнах и газът поевтиня с 50%, сега този посредник всеки ден в медията си ме окарикатурява“, коментира Бойко Борисов. 

Още по темата