Четвъртък, 18 март – Ден на Юпитер – Не прекалявайте с

Четвъртък, 18 март – Ден на Юпитер – Не прекалявайте с

Четвъртък, 18 март – Ден на Юпитер – Не прекалявайте с храната и удоволствията

 

Днес при представителите на всички зодии ще се наблюдава силно желание да се отдадат на удоволствия и лукс. Всички дейности, свързани с доставянето на положителни емоции, красиви бижута и дрехи и всякакви други глезотии, ще бъдат в своеобразен разцвет.

Това е благоприятен период, в който да си поръчвате луксозни стоки и предмети, увеличаващи удобството в дома ви.

Възможно е да имате високи изисквания към партньора и да изпаднете  в нервни изблици, ако той не удовлетвори очакванията ви. Ако сте стартирали нов проект или бизнес в сферата на строителството, модата, земеделието, красотата и лукса, сега е особено подходящо време за тяхното развитие. Това е благодатно време и за кандидатстването в европрограми и за финансирането на проекти. А ето какво да имат предвид представителите на някои определени зодии, при които ще се наблюдават по-изразени влияния.

Телците и Рибите ще имат впечатляващо силен дух, активно въображение, чувствителност и силна съпричастност. Артистичните им таланти ще процъфтяват, а освен това ще се проявят и като сериозни познавачи на произведения на изкуството. Този четвъртък те ще са особено привлекателни, ентусиазирани, с плодотворно въображение. Днес те ще са под влиянието на перфектен аспект по отношение на любовта и брака. Ще са отворени за семеен живот. Но е добре да избягват спорове и конфликти.

На Козирозите и Рибите аспектът между Венера и Плутон ще им влияе положително – те ще имат късмет и ще изпитват силна страст. Ще са отворени към нови приятелства. Във въздуха ще се усеща необикновената им привлекателност… Що се отнася до кариерата, ще могат да се поздравят със сериозни успехи.

Отново при Козирози и Телци, но също така и при Деви ще се наблюдава активен емоционален живот, който обаче може да е едностранчив. Те ще преживяват пробуждане на чувствата си. Може да почувстват желание да изживеят приключения, екстремности, може да пътуват и откриват нови места.

Днес ще се получава добър синхрон между така наречените мъжки и женски принципи на действие. Като цяло представителите на всички зодии ще се отнасят  към своите ближни като към равни. Ако сте работодатели, няма да се налага да очаквате подчинение. От друга страна служителите ще могат успешно да си взаимодействат с началниците си. Те навсякъде ще се чувстват у дома си. Роднините и приятелите ще ви бъдат от изключителна помощ и заради това е добре да се обръщате към тях, но трябва да го направите в скоро време, защото, за съжаление, това съзвездие не трае дълго.

В следобедните часове на деня Луната преминава в Близнаци и подобрява умствените способности, прави ни любопитни и отзивчиви. Будни сме и търсим нови преживявания и впечатления. Това е подходящо време за всякакви видове комуникация, контакти, обучение и учене. В тези сфери най-активни ще са представителите на Близнаци, Водолеи и Везни.

Стрелците ще копнеят за пътешествия и силни емоции.

Денят е подходящ за всякакви ритуали, духовни практики, спазване на диети, пости, посещения на манастири.

Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата