Втората в листата на ГЕРБ – СДС Данка Люртова: Трябва да има промяна в Закона за културното наследство, работя в тази насока/ВИДЕО/

Втората в листата на ГЕРБ – СДС Данка Люртова: Трябва да има промяна в Закона за културното наследство, работя в тази насока/ВИДЕО/

„Като народен представител съм запозната с проблемите на всички общини в Пловдив област. Проблемите във всяка една община бих обобщила, че са идентични – средства за инфраструктура. През следващият мандат трябва да се работи за междуселищната пътна мрежа на територията на цялата Пловдив област“.  Това каза в предизборното студио на ПБ новинар Данка Зидарова -Люртова, втора в листата на коалиция ГЕРБ – СДС Пловдив област.
„За община Карлово имаме два големи междуселищни пътя, които ще бъдат приоритет в моята работа, ако бъда избрана и ми се гласува отново доверие от хората. Също така ще работя за промяна Закона за културното наследство, това е крайно наложително, за Европейските програми за новия период 2021 -2027 година“, поясни още Данка  Люртова.
Направените номинации на територията на всички общини от областта и Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ отредиха второто място за Люртова.  От 2009 година в региона на Подбалкана не е имало номинация за втората позиция.
Коалиция ГЕРБ – СДС е под № 28 в интегралната бюлетина.
Купуването и продаването на гласове е престъпление !

Още по темата