Евродепутатката Роберта Мецола скри от България профила си във Фейсбук, след като обяви „протестиращите в България за платени“

Евродепутатката Роберта Мецола скри от България профила си във Фейсбук, след като обяви „протестиращите в България за платени“

Евродепутатката Роберта Мецола от ЕНП, която вчера обяви „протестите в България за платени“, си скри профила от Фейсбук за България, видя „Петел“.

Той е достъпен за други държави, но не и за България, с която госпожата от Малта се занимава усърдно.

Тя си навлече гнева на милиони българи, подкрепящи протеста с искане на оставка на Борисов и Гешев с искането да се включи в резолюцията за България опорката на ГЕРБ, че протестът е платен от Васил Божков.

Профилът й в момента е скрит https://www.facebook.com/roberta.metsola/

Преди това българи масово я налазиха във Фейсбук с искане да премахне скандалните си искания от резолюцията, които явно са й продиктувани от ГЕРБ.

Все още може да й пишете в Туитър https://twitter.com/robertametsola 

Ето и другите възможности за контакт с Мецола – http://robertametsola.eu/contact-us/, [email protected][email protected], Malta office: +356 2122 0444 , Brussels office: +32 (0) 2 28 45686,  +356 9924 0514

Хора масово питаха евродепутатката от ЕНП Роберта Мецола защо трие коментарите от фейсбук профила си и защо забранява достъпа до него от България, пише сайтът Фрогнюз.

Тя все още не е дала обяснение защо изтегли предложението си за поправка в резолюцията за България, според която собственик на казина и обвиняем финансира протестите.

Малко преди да изтегли текста, „Отровното трио“ се закани да ѝ заведе дело за клевета. Много хора правят пряка връзка между предложенията на Мецола и дописки в жълто-кафяви медии, близки до властта.

Източник: Petel.bg

Още по темата