Вторник, 3 ноември – не изяснявайте лични отношения и съдружия. Не започвайте нищо ново.

Вторник, 3 ноември – не изяснявайте лични отношения и съдружия. Не започвайте нищо ново.


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

Вторник, 3 ноември – Днес денят се управлява от планетата Марс, която се свързва с активността, войните и агресията. В същото време Меркурий се е застопорил и не се движи. Това означава, че е добре да се избягват всякакви нови начинания, ремонти и покупка на автомобили и техника. Важно е и да не преговаряте и да не влизате в спорове. Всички подписи на важни документи оставете за друг ден.

Във вторник ще е важно да покажете разбиране за желанията и целите на хората около вас, но също така ще трябва да помолите хората да бъдат толерантни към важните неща в живота ви. Балансът ще бъде труден, но не и невъзможен. Днес ще бъде важно да запазите чистота, топлина и любов в сърцата си и да дадете външно изражение на тези качества чрез вашите действия и думи. Опасността от грешки и прибързани действия днес е голяма, защото натискът върху емоциите ви ще бъде сериозен Не всеки от вас ще може да се справи с подобни предизвикателства. Днес изненадите ще бъдат свързани с материалната страна на живота ви: дом, вещи, пари и други. Неща, които не трябва да са ви приоритет днес, но по някаква причина ще излязат на преден план утре. Жените ще могат да се надяват на професионален успех, особено тези, които влагат в действията си голяма доза амбиция. Напрежението в приятелството или партньорските отношения, възникнало преди време, вероятно днес ще се задълбочи.
Ако сте родени под знака на Овен, Лъв или Стрелец, днес ще имате важен ангажимент или разговор, който ще определи вашите действия, свързани с личния ви живот. Днес очаквайте документ или информация, от които вашите действия ще зависят до края на седмицата. Възможни са малки доходи във вашия личен бюджет. Връзките ви с хора, родени под знака на Везни, Водолей или Близнаци, с които лесно могат да възникнат недоразумения, ще изискват внимание.
Ако сте родени под знака на Телец, Дева или Козирог, днес ще бъдете емоционално нестабилни. Такова настроение може да се дължи на притесненията ви за събития, които очаквате да се случат. Като цяло днес отговорните ви ангажименти ще бъдат с хора от вашето семейство. Много от днешните събития ще бъдат свързани с вашите роднини или съседи.

Мъжете над средната възраст ще имат динамичен ден, в който стресът може да повлияе на здравето им.
Това ще бъде труден ден за пътуване, така че бъдете внимателни и спазвайте правилата на движение. Във вторник се опитайте да разрешите неприятна ситуация в любовта или в личния си живот. Направете го с такт и дипломатичност. Мнозина ще присъстват на събиране по приятен повод или ще имат среща с приятели. Ще се изисква внимание към здравето на човек, роден под знака на Телец, Козирог или Дева, който е ваш роднина или приятел.
Ако сте родени под знака на Рак, Скорпион или Риби, във вторник се опитайте да избегнете изкушения или манипулативни действия. Бъдете отворени и честни в това, което искате да кажете или направите. Днес всичко, което правите, трябва да бъде изчистено от лъжи, хитрост или други негативни влияния.

Като цяло много непредсказуем ден, пълен с изненади и изнервящи ситуации. Не планувайте масови мероприятия.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата