Жесток скандал: Цветан Цветанов помага на Мая Манолова да нападнат Борисов в гръб!

Жесток скандал: Цветан Цветанов помага на Мая Манолова да нападнат Борисов в гръб!

Политическите крамоли в България са на път да достигнат връхната си точка. В момента политическите пешки са готови да се съюзят с всеки в името на парче власт и минути медийна слава. Доказателство за това е немислимата допреди година комбинация между червената Мая Манолова и доскорошния зам.-председател на ГЕРБ Цветан Цветанов. Според наши източници от Кюстендил Цветанов се опитвал да разцепи местната партийна структура на ГЕРБ и да я убеди да помага не само на него в предстоящите парламентарни избори, но и да удари рамо на Манолова.
Пъкленият замисъл на Цветанов е да нанесе колкото се може повече пробойни на доскорошния си лидер Борисов и да се докопа до своя парламентарна група в рамките на новия парламент. „Действията на Цветанов са чисто предателство. Борисов беше прав да го изгони от партията. Явно сега Цветанов се опитва да си го върне, а той е доста отмъстителен. Хвали се, че познава партията отвътре и че ще опита да овладее почти половината от нея.
Жалко е да помага на компрометирани фигури като Мая Манолова, която трябва да е благодарна до гроб на Борисов за това, че и помогна в чисто човешки план при нейното заболяване, а след това я направи омбудсман, въпреки протестите на герберите. Интересно как избирателите ще се доверят на хора като Манолова и Цветанов, които не са дали заплата като работодатели на нито един човек, а вече са прехвърлили 50 години. Двамата са срам за политиката“, възмутени са граждани от Кюстендил, с които разговаряха репортери на БЛИЦ. В Града на черешите си спомнят как Манолова е лобирала за престъпните босове Братя Галеви и след това й тръгна прозвището „Сестра Галева“.
Сега същата сестра Галева крещи „Вън мутрите“, което си е чиста порнография. С неофициалната си подкрепа към Манолова, Цветанов индиректно прокарва интересите и на шефа на „Антимафия“ Григор Здравков, който иска да оглави Агенция „Митници“. През последните месеци Здравков е плътно до Манолова, а двамата бяха забелязани на метри един от друг пред вратите на министър-председателя Бойко Борисов.
Здравков и Манолова крещяха истерично в момент, в който в къщата бяха двете внучета на Борисов, което е не само скандално, но и омерзително. Крайно време е българското общество да осъзнае какви хора се опитват да яхнат протестите и какви са истинските им намерения./БЛИЦ

Още по темата