Недялков: Надявам се всички да разберат, че аз съм лидер, който може да помага (ВИДЕО)

Недялков: Надявам се всички да разберат, че аз съм лидер, който може да помага (ВИДЕО)

Снимка: ludogorets.com

Защитникът на Лудогорец – Антон Недялков – сподели очакванията си за първия официален двубой на отбора за новия сезон. Утре вечер от 20:00 часа „орлите“ посрещат Шахтьор Солигорск на „Хювефарма Арена“ в първия квалификационен кръг за Шампионската лига.

„Имахме достатъчно време да си починем. Повече от нормалното. Около 15 дни, даже повече. Това ни се отрази добре. Разполагахме с около месец за подготовка. Можеше и повече, но се подготвихме по най-добрия начин. Готови сме за този двубой. Ще се постараем да излезем по най-добрия начин“, започна той.
„Благодарен съм за честта, която ми гласуват треньорът, ръководството и футболистите. Донякъде съм заслужил да съм капитан. Знам каква е отговорността. Знам във всеки един момент как да реагирам. Надявам се с течение на времето всички да разберат, че аз съм лидер, който може да помага. Както и когато някой направи грешка, да я посоча и повече да не я допуска“, заяви бранителят.
„Очаквам историята да е по-различна. Миналият сезон не бе много сполучлив за нас. Надявам се сега да си върнем лицето, което Лудогорец имаше. Този месец не беше достатъчен, но разбрахме как да реагираме във всяка ситуация. Със стечение на мачовете ще се постараем да изглеждаме по-добре“, продължи Недялков.
За сравнението с миналото лято, когато „орлите“ играха с Динамо Брест:
„И двата отбора са на едно ниво. Когато играхме с Динамо Брест, тогава бе по-трудно, защото имаше един мач. Този двубой означаваше нещо повече. Сега имаме две срещи, което значи, че може да сме една идея по-спокойни. Тимът е достатъчно добър да се противопостави. Подготвени сме, за да нямаме проблеми с това“, завърши изказването си новият капитан.

Още по темата