Цветан Цветанов от Пловдив: Със страх не се управлява!/ВИДЕО/

Цветан Цветанов от Пловдив: Със страх не се управлява!/ВИДЕО/

Председателят на политическа партия “Републиканци за България” Цветан Цветанов се срещна с представители на партийните структури в града и областта в Пловдив. На пресконференция Цветанов обяви временните ръководства на градската и общинските структури. За председател на Пловдив е определен Христо Димитров, а за областен Георги Пилев.
Цветанов посочи, че правителството е направило икономически грешки – една от тях е колапса на болниците. “И знаем, че плановите операции като цяло са преустановени, което означава, че създаваме предпоставка за риск за здравето и живота на много български граждани, които се нуждаят по спешност от операции”
Цветанов заяви категорично, че парите, които правителството е похарчило до момента нямат абсолютно никакъв икономически ефект върху съхраняването и запазването на малкия и средния бизнес. Председателят на “Републиканци за България” посочи, че годината ще приключи с около 5,2 млрд. лева повече дългове за идната година.
Цветан Цветанов говори и за проблема между президента и премиера. “Страната ни губи легитимност и не може да отстоява и да защитава принципната си позиция като държава-членка на Европейския съюз и в НАТО”, каза председателят.
Шефът на “Републиканци за България” акцентира и върху проблемите в енергийния сектор и санкциите, които ще последват за държавата. Той засегна и проблема с детските надбавки, които до преди няколко месеца са били за всички деца, а от вчера има промяна.
“Със страх не се управлява!”, констатира Цветан Цветанов. Той посочи, че в някои от населените места, в които са присъствали той и съпартийците му, са попаднали на случаи, в които администрацията преследва хората, защото са с различно мнение. На места има и отзвук, че избирателите са гласували за човек на ГЕРБ, но в последствие са ги управлявали хора от ДПС.
Общинските председатели на партията на Цветанов в Подбалкана ще са: Теодор Шойлеков за Карлово, Даниел Клисуров за Сопот, Борис Витев за Хисаря, Паун Милчев за Брезово и др.
Накрая председателят на републиканците категорично заяви, че застава като гарант за евроатлантическия път за България. Цветан Цветанов благодари на всички, които са станали част от републиканците.

Още по темата