Вторник, 22 декември – Всичко революционно ще ви вълнува

Вторник, 22 декември – Всичко революционно ще ви вълнува

Вторник, 22 декември – Всичко ново и революционно ще ви вълнува

Този ден е интересен, защото Слънцето е в хубав аспект с Уран. Тези, които ръководят други хора, е добре да са достъпни за тях, защото това ще ги направи привлекателни в очите на останалите. Не всички ще проявяват тактичност, но ентусиазмът и оптимизмът ще са нещата, които ще ги превръщат във фаворити.

Възможно е интуицията да се засили при много хора, особено при Козирози и Телци. Те ще имат предчувствия и развито въображение.

Хубав ден за партньорски отношения и за сключване на договори.

Много хубав ден за интелектуалците. Успехите ще идват в резултат на собствени усилия, концентрация и добра организация.

Днес Луната и Слънцето са в квадрат. Слънцето представлява самоувереността, а Луната – емоционалния импулс, така че има конфликт между егото и емоциите. Този конфликт може да засегне личността, здравето, родителите и партньорите. В тези сфери е добре да се внимава. Може да има пререкания с колеги и началници.

Не са удачни финансовите рискове.

Ще имате вътрешен подтик и способност за постигане на целта.

Овните ще са по-емоционални и енергични. За тези от тях, които се занимават с бизнес, изискващ смели решения, инициативност и борбен дух, този ден е подходящ. Те може да разговарят с началници и висшестоящи.

Телците днес могат да сключват успешни сделки с чужбина. Тези от тях, които се занимават с учене, преподаване или управляване на чужди пари, ще имат успех. Те могат да реализират свои планове и мечти, свързани с новия бизнес. Ако работят по някакви европейски програми и проекти, то следващата една година ще е много добра за тях. Тези, които се занимават с компютри и нови технологии, също ще имат успехи.

Близнаците може да имат успехи в търговията особено с акцизни стоки, във финансите, във фармацевтичния бизнес. При тях обаче може да настъпи промяна в плановете и мечтите им за бъдещето.

Раците днес и утре може да започнат някакъв нов бизнес, да поставят ново начало или да направят някакви кардинални промени в съществуващите си дейности. При тях партньорските отношения ще са благоприятни. За онези от тях, които се занимават с компютри, техника и политика, денят ще е много добър.

Лъвовете може да разчитат на лоялни и отговорни партньори, които ще са приятелски настроени към тях. Денят за Лъвовете е благоприятен за пътувания, сделки с чужбина, работа с банки, съдилища, държавна администрация.

Девите може успешно да се занимават с погасяване на дългове, теглене на кредити, решаване на наследствени въпроси и уреждане на завещания.

Везните, които се занимават със строителство, недвижими имоти, политика, ще имат успехи. Те ще могат да сключват важни договори и да водят бизнес преговори.

Скорпионите ще имат успех при наемане на работници и служители. За тях е важно в този ден да не преуморяват очите си.

Стрелците ще имат финансови успехи. За тях пътуванията на близки разстояния ще са успешни, както и сделките с автомобили и друг вид техника. Тези от тях, които се занимават със спорт и изкуство, ще имат успехи.

Козирозите може да се насочат към трайни инвестиции, а също към сделки с недвижими имоти. Те може да очакват изненади от деца и любими хора. Възможно е да разкрият някакви тайни.

За Водолеите е благоприятно да пътуват и да се занимават със съчиняване на писма и попълване на документи, както и с учене. Успешно ще могат да решават казуси, свързани с роднини и съседи. Могат да си правят реклама, както и да проучват пазара.

При Рибите могат да настъпят промени във финансово отношение. При тях може  да дойдат пари, но те бързо ще ги похарчат. В същото време до тях ще са приятели, които ще им помагат. Подкрепата се отнася най-вече до неща, при които е необходимо да се взимат бързи решения, а после – те да се изпълняват.

 

 
Прогнозата за вашия ден подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата