Вижте кои са новите лидери на БСП в Пловдивско

Вижте кои са новите лидери на БСП в Пловдивско

Отчетно-изборната кампания на БСП в област Пловдив е към края си. Останаха още две общини, които трябва да излъчат новите си ръководства. Това са общините Хисар и Родопи. Както вече съобщихме, новият-стар лидер на червените в Карлово е инж. Манол Манолов, в Брезово социалистите избраха Калин Калапанков, в Сопот преизбраха досегашният си лидер Станислав Стоенчев, в Калояново също отново гласуваха доверие на Кънчо Кодошев.
В Асеновглад лидер на червенит е бившият кмет д-р Емил Караиванов, в община Марица председател продължава да бъде Виолета Христодулова. В Садово беше преизбран председателят на ОбС Атанас Телчаров, в община Раковски лидер на социалистите е новото лице инж. Атанас Димитров, в Лъки също нов председател, това е Захари Миланов, в Куклен социалистите гласуваха доверие на учителката Татяна Сотирова.
В Първомай левицата гласува доверие на Светозар Славчев, който беше и временно изпълняващ длъжността председател на местната червена структура след избора на Николай Митков за кмет на общината. В Съединение след изтичането на двата мандата на Елена Попова, на нейно място конференцията избра Линка Чергарова. В община Стамболийски за председател на местната структура бе избран дългогодишният кмет на село Йоаким Груево Наум Нихтянов.

Още по темата