Радев: Не е време за промени в Конституцията

Радев: Не е време за промени в Конституцията

Напрежение пред сградата на общината във Варна при посещението на президента Румен Радев. При пристигането му се стигна до сблъсък между привърженици на управляващите и протестиращите срещу управлението. Намеси се полицията и раздели хората. Излезе и кметът на града Иван Портних.
„Не е време за промени в Конституцията. Изобщо не трябва да се коментират предложенията на министър-председателя“, това заяви пред журналисти във Варна президентът Румен Радев, които се присъедини към протестиращите пред общината във Варна.
Призовавам всички, които милеят за бъдещото на Българя, да не попадат в капана на Борисов. Вие отстоявате държавността в България, обърна се президентът към протестиращите варненци.
Според държавния глава целта на внесената от ГЕРБ днес проектоконституция е да не говорим за шкафчета, за корупцията, за беззаконие, за административен рекет. Това е целта на Борисов. Изходът не е Велико Народно събрание, а оставка, категоричен бе Радев. Той подчерта, че парламентът е изчерпан от легитимност и доверие./Dariknews.bg

Още по темата