Вторник, 9 март – Нови идеи и гъвкав подход

Вторник, 9 март – Нови идеи и гъвкав подход

Вторник, 9 март – Нови идеи и гъвкав подход

Днес е благоприятен ден за тези, които се занимават с нови технологии, компютри, машини, автомобили и всякаква техника. Хубав ден за хората, чийто бизнес е свързан с транспорт и комуникации. Успех ще имат и социалните работници, и тези, които са свързани с по-големи групи от хора, обществени дейци, политици. Благоприятен ще е и денят за хората, които се занимават с обществено значими каузи и дейности, защитаващи интересите на по-големи професионални групи, обединени в асоциации и федерации.

В този ден амбициозните, решителните и твърдите в своите действия ще получат признание. Тези, чийто бизнес е свързан с бързина, физическа сила и инициативност, ще се справят добре.

Подходящ ден за нови планове за бъдещето и за нови инициативи от всякакъв характер.

Ще има емоционално напрежение и засилване на интелектуалните способности.

Добре е да правите компромиси в работата си с другите хора, защото ще сте неспокойни, импулсивни и обидчиви. Внезапните промени в мнението ви може да станат причина за проява на неразбиране от страна на другите.

Овните ще имат успехи в реализиране на своите мечти и надежди, в осъществяването на плановете си за бъдещето. Те може да мечтаят и да си правят нови жизнени проекти. Успехи ще имат и тези, които се занимават и работят по европейски програми и проекти. Те трябва да внимават с финансовите въпроси и да не дават пари на заем без документ.

Телците може да предприемат нови инициативи във връзка с бизнеса си. Той може да се разраства, като в него се включват нови и интересни идеи. Онези от Телците, които произвеждат, ремонтират или внасят техника, компютри, нови машини, или пък са се посветили на социална дейност, ще могат да се поздравят с успехи. Те днес може да са по-изнервени и остри в реакциите си.

Близнаците днес може да осъществят успешни сделки с чужденци у нас или с хора зад граница. За тях денят е благоприятен за уреждане на различни въпроси в банки, съдилища, държавни органи, инстанции, администрации, където служителите ще се държат добре с тях и ще са приятелски настроени.

Раците, които се занимават с управляване на чужди пари, застраховки, финанси, и са с професии, свързани с обработка на секретна информация, ще имат успехи. Ще им върви и ако са в сферата на охранителния бизнес. За тях е благоприятно да планират далечни пътувания или да развиват инициативи, свързани с обучение, образование, университетски власти, религиозни институции.

Лъвовете днес може да осъществят успешни промени в партньорските отношения. За тях денят е благоприятен за водене на разговори, преговори, подписване на договори. С партньорите те ще имат приятелски отношения, въпреки, че не са изключени и изненади, които ще засегнат бизнеса им.

Девите днес може да се заемат с неща, свързани с наемане на работници и промени в състава на служителите. Те може да имат успешни отношения с подизпълнители. При тях партньорите ще се държат доста мило и любезно и в същото време може да са хлъзгави, некоректни и дори объркващи.

Везните днес може да се заемат с организиране на колегите и подчинените си и изобщо да поемат в свои ръце целия работен процес. Тези от тях, които имат бизнес, свързан с фармация, медицина, напитки, алкохол, петрол, ще имат успех. Същото важи и за тези от тях, които се развиват в спортната сфера, в изкуството, а също и работят с деца.

Скорпионите, които се занимават със строителство, недвижими имоти, ремонти или работят от къщи, ще жънат успехи. Ако работата им е свързана с някакви нови технологии или със застраховане, управляване на чужди пари, инвестиции, криптовалути, те също ще могат да се поздравят с добри резултати.

Стрелците ще имат успех в търговията, рекламния бизнес, в маркетинга, в транспортните услуги и в разпространението на печатни произведения. Те ще са успешни и в бизнес, свързан с преподаване и машиностроене. Да са подготвени психически, че може да бъдат изненадани от колеги и подчинени. В този ден е добре сериозно да обмислят действията си спрямо колегите.

При Козирозите ще настъпят промени в парично отношение и те може да са от всякакъв характер. Може да получат ненадейно пари, но може и да претърпят неочаквани загуби. Те може да имат скарвания с колеги и подчинени. В работата им могат да настъпят промени, които да ги напрегнат и изнервят.

Водолеите днес може да са доста емоционални, да действат по-непредсказуемо и прибързано от обикновено. При тях могат да се появят изненади в емоционален и любовен план, както и в дома и от хората, с които живеят. Тези от тях, които се занимават с някакви нови и нетрадиционни неща, ще имат успехи.

Рибите ще се радват на ден с любов. Тези от тях, които са се посветили на творчество и изкуство, както и онези от тях, които търгуват с акцизни стоки, имат СПА центрове или промотират здравословно хранене, също ще имат успехи. Те могат да започнат промени в дома си или в работното помещение или да сключват сделки с имоти.

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата