Рачков на крака на „Армията“, извинява се за „сърца с тирета“ (ВИДЕО)

Рачков на крака на „Армията“, извинява се за „сърца с тирета“ (ВИДЕО)

Снимка: cska.bg
Димитър Рачков лично е посетил стадион „Българска армия“, за да се извини за скеча, с който засегна „червените“ привърженици. Ето какво написаха от ЦСКА-София на официалния си сайт:
Армейци,
Популярният водещ Димитър Рачков лично посети стадион „Българска армия“ и изрази своето съжаление за неуместния скеч в неговото шоу, с който бяха засегнати милионите червени привърженици. Талантливият комик направи това пред легендата на клуба Джони Велинов и известния армейски фен Ники Кънчев, като на срещата присъстваше и изпълнителният директор на клуба Пламен Марков. Становището на Рачков бе заснето и пуснато в личната му фейсбук страница.
На срещата Рачков искрено обясни, че макар и да няма клубна футболна принадлежност, уважава много ЦСКА, неговата история, легенди и публика. Стана ясно, че в самото шоу участниците Ники Кънчев и Георги Велинов въобще не са били информирани предварително за сценария и планирания развой на скеча. В крайна сметка бе отчетено, че всичко е било направено без умисъл и злонамереност, както и че в подобен развлекателен телевизионен формат понякога границата между комедията и обидата е прекалено тънка.
Легендите на клуба от своя страна споделиха, че обичат хумора, но когато става въпрос за ЦСКА и любовта на милиони хора, с това шега не бива. След това те разведоха Рачков из музея и го запознаха отблизо с трофеите и отличията, които са постигнали армейските спортисти през годините.

Още по темата