Близкият до Иванчева Петър Кърджилов нападна пенсионерка на Орлов мост

Близкият до Иванчева Петър Кърджилов нападна пенсионерка на Орлов мост

Бившият пиар на Десислава Иванчева – Петър Кърджилов, намери начин да попадне в медийния обектив. Кърджилов нападна възрастна жена на „Орлов мост“ на живо в ефира на NOVA, докато самият той се беше наредил в групичката протестиращи на кръстовището на булевардите „Цариградско шосе“ и бул. „Евлоги и Христо Георгеви“.
Грозната сцена се разигра по време на живо включване, когато пенсионерката даваше интервю за телевизията и изрази недоволството си от блокирането на София.
„Първо те са нелегитимни, те нямат разрешение, аз също съм гражданка“, възмущаваше се възрастната жена по повод блокадите из центъра на столицата, а в този миг Кърджилов се приближи с чаша за кафе, пълна с вода, и я лисна в лицето й.
Пенсионерката се защити с удар с бастуна, а Кърджилов беше задържан.Тогава Кърджилов, облечен в жълта жилетка, се разкрещя бясно и лисна чашата си с кафе в лицето на жената и се опита да й отнеме бастуна.
Протестиращият пиар на Иванчева се издразни, че пенсионерката е привърженик на управляващите и правителството.
След нападението самата пострадала с възмущение се обърна към медите: „Вижте лицата на протеста!“
Кърджилов е близък съратник на бившата кметица на „Младост“ – Иванчева, която е осъдена на първа инстанция за получаване на подкуп. Той беше пиар на община „Младост“ по време на мандата на Иванчева и продължава да се грижи за нейния имидж.
Кърджилов беше задържан от органите на реда на място и прибран в полицейския бус, а докато го отвеждаха, крещеше, че го боли от белезниците.
Според протестиращите жената обикаляла от един час и ги дразнела с обиди./Dariknews.bg

Още по темата