ЦСКА 1948 представи прелестна психоложка (ВИДЕО)

ЦСКА 1948 представи прелестна психоложка (ВИДЕО)

Снимка: ЦСКА 1948

От ЦСКА 1948 представиха новата си психоложка в лицето на Лилия Стефанова. Тя застана пред клубната камера, за да разкаже малко повече за себе си и работата си при „червените”.
„Казвам се Лилия Стефанова. По професия съм психолог и в момента съм на 30 години. В последните няколко години от живота си активно се занимаван със спортна психология. Първият ми допир с футбола беше Локомотив Пловдив., където г-н Крушарски ме покани, за да помогна на отбора по отношение мотивацията и представянето на терен. Резултатите бяха доста успешни и в крайна сметка вече повече от две години активно си останах във футбола”, сподели специалистката.
„Лилия Стефанова отскоро е новият психолог на ЦСКА. Ние пък не пропуснахме възможността да я включим в рубриката ни „Един ден с“, в която обръщаме внимание на хората, които подготвят „армейците“ по най-добрия начин за изявите им на терена.
Работата на Лилия в щаба на „червените“ е свързана с психическата подготовка на играчите преди тренировките и двубоите. Тя обсъжда с тях всичко, което обзема съзнанието им като професионални футболисти, а също така организира и специални отборни игри за състава.
Говорим с психолога на клуба за първите ѝ впечатления от ЦСКА, за големите рискове и менталното здраве на футболистите, за мястото на нейната професията в българския спорт и по още любопитни теми”, написаха от ЦСКА 1948.

Още по темата