Петък, 27 ноември – Бъдете постоянни и добре обмисляйте действията си!

Петък, 27 ноември – Бъдете постоянни и добре обмисляйте действията си!


Вярата в астрологията е въпрос на личен избор. Едни смятат, че тя дава на хората конкретни знания и данни, които ще им помогнат в живота, а други – че изобщо не бива да й се вярва. Но и най-големият песимист ще се съгласи, че е винаги добре да сме с една прогноза напред.

Така или иначе мнозина започват деня си с астрологичната прогноза, затова ви предлагаме да сверявате всяка сутрин дневния си бизнес график си с предвижданията на нашите астролози. Става дума за две дами, чиято работа се основава на дългогодишен опит и висок професионализъм.

 

Петък, 27 ноември – Бъдете постоянни и добре обмисляйте действията си!

В този ден не е добре да проявявате безразличие, а да имате ясна позиция. Може да имате проблеми с партньорите си, особено ако те са представители на зодия Телец или Скорпион. Те ще искат да са център на внимание, което може да е резултат от чувство за малоценност. Може да настъпят раздели с партньорите, които ще са внезапни, непредвидени и бурни.

За Овните е добре да внимават с парите, защото може да имат приходи, но може и да изразходят големи суми или да ги загубят.

Стрелците може да очакват внезапни промени в работата си, които да са свързани както с подчинени, така и с подизпълнители.

Днес е точната опозиция на Венера с Уран, а този ден се управлява от Венера. Скорпионите ще се опитват да се налагат, въпреки, че ще го правят с много чар.

Хората ще проявяват егоцентричност, егоизъм, чувствителност.

Ще има прояви на противопоставяне на властта.

От 8.40 часа до 9.20 часа, както и от 13.20 часа до 14.00 часа е благоприятно време за всякакви бизнес начинания и нови инициативи.

На 30 ноември ще има Лунно затъмнение. Слънцето, Земята и Луната застават на една линия, заедно с лунните възли. Земята хвърля своята сянка върху Луната. Това затъмнение е полусенчесто и ще може да се наблюдава в южното полукълбо. То ще провокира много силни емоции при взаимоотношенията между хората и на тема пари. Хората може да се чувстват по-гневни, да са похотливи. Много от нас ще имат усещането, че са в плен на някакви отношения, които не могат да контролират. Ще имат желание да сложат край на някаква връзка или партньорство – било то в бизнеса или в личен план. Ако блокират и възпрепятстват изразяването на тези емоции, ще настъпят психични разстройства. Най-добрият подход при това затъмнение ще е да се избягват прибързаните действия, докато проблемите се уталожат.

Още днес ви предупреждаваме за затъмнението, вместо в понеделник, защото дните около затъмнения са неблагоприятни. Три дни преди и три след затъмнение не е добре да взимате важни решения в живота си и да предприемате съществени крачки, защото нещата много ще се забавят във времето, а е възможно и изобщо да не станат.

Слънцето и Луната при всеки човек управляват някакви определени сфери от живота му, но това може да се каже от астролог. Естествено е да се очаква, че хората, родени около затъмнения, може също силно да се влияят от тях в някоя сфера от живота си.

 

 
Прогнозата подготвиха Маргарита Борисова и Анелия Цветанова.

 

Маргарита Борисова е завършила Московския университет по астрология и практикува от 10 години. Изследва различните аспекти на финансовата астрология, изработва астрологични анализи на фирми и дава препоръки за бизнес решения. Тя е основател и създател на асоциация „Захир” (zahirbg.org), която помага на хората да намерят верните житейски решения. Натрупала е богат опит от многократните си посещения в Перу, където изучава най-добрите шамански практики, както и традициите на инките и техните методи за лечение на съзнанието.

 

Анелия Цветанова е астролог с 25-годишен опит. Възпитаник е на френската школа на Люмиер и самата тя води курсове по астрология. Сред основните акценти в дейността й са бизнес и финансовата астрология, включително определянето на циклите на движение на валути, стоки  други. Автор е на няколко книги и множество публикации по специалността си.

Още по темата