Легенда на Левски и Дани Илиев зарадваха деца навръх Велика събота (ВИДЕО+СНИМКИ)

Легенда на Левски и Дани Илиев зарадваха деца навръх Велика събота (ВИДЕО+СНИМКИ)Сдружение „Заедно за Сердика“, бившият играч на ФК Левски Димитър Иванков и ММА-боецът Дани Илиев зарадваха деца и младежи, настанени в домове от семеен тип в район „Сердика“. След като бе отслужена молитвена литургия от отец Петър в църквата „Света Петка“ в кв. „Орландовци“, всички присъстващи посетиха децата от домовете в кв. „Бенковски“ и кв. „Надежда“ и ги зарадваха с яйца и козунаци за Великден.
Боядисаните яйца заредиха малчуганите с много емоции и усмивки. След това младежите от сдружение „Заедно за Сердика“ посетиха и Центъра за постоянна потребност от медицинска грижа в кв. „Фондови жилища“, където дариха хранителни продукти. Председателят на „Заедно за Сердика“ Аделина Карчина поздрави младежите с престоящия Великден и лично се запозна с това от какво още имат нужда. Всички доброволци поеха ангажимент в най-кратки срокове желанията на малчуганите да станат факт.
Димитър Иванков и Дани Илиев останаха впечатлени от уменията на едно от децата в кв. „Орландовци“, което показа уникални картини, нарисувани лично от нея. Директорът на домовете за настаняване от семеен тип за деца и младежи Цветан Предов благодари на Сдружение „Заедно за Сердика“за прекрасната инициатива и изрази надежда примерът им да бъде последван и от други хора.

предишна статияЦиркът е пълен! В устава на БФС липсва вариант за връщане след оставкаСледваща статияФутболист №1 при жените с важен гол в Италия

Още по темата