Бюджетът на община Брезово е приет, кметът недоволен от червените съветници

Бюджетът на община Брезово е приет, кметът недоволен от червените съветници

Бюджетът на община Брезово е приет, съобщи кметът Христо Енков. Благодарение отговорността на общинските съветници на ГЕРБ, СДС и ВМРО, общината разполага с един балансиран бюджет, целящ финансова стабилност и същевременно насочен към подобряване инфраструктурата, образованието, културата и социалната сфера.
Отново се показа деструктивната политика на групата на БСП, която за пореден път доказа, че състоянието на хората, гласували за тях не е от голямо значение. Не можа да се чуе един смислен коментар, нито по време на обсъждането на бюджета, нито по време на неговото гласуване. Но няма нищо чудно, популизма и опортюнизма е основното тяхно оръжие. Все още другарите и другарките не могат да преглътнат загубата, не могат да се примирят с мисълта, че община Брезово не е червена. И още дълго време няма да бъде, коментира кметът.
Приказки от рода „ние не искаме подаръци от ГЕРБ“ няма да им помогнат. Другари социалисти – подаръци се дават ако си ги заслужил, ГЕРБ доказва, че мисли не само за общини с ръководство на ГЕРБ, мисли и подарява на работещи общини.
Честито на всички. Сега ни чака много работа. Надявам се другарите социалисти да се включат, ако ли не ще се справим и без тях, каза още Христо Енков.

Още по темата